GOLMAN İBRAHİM´DEN AKHİSAR BELEDİYESİ´NE TEŞEKKÜR

GOLMAN İBRAHİM´DEN AKHİSAR BELEDİYESİ´NE TEŞEKKÜR

Akhisar Belediyespor´da uzun yıllar kalecilik yapmış ?Golman İbrahim? lakaplı İbrahim Kaletürk, Akhisar Belediyesi ve Akhisar Yıldırımspor öncülüğünde düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi´yi ziyaret ederek teş

Akhisar Belediyespor´da uzun yıllar kalecilik yapmış ?Golman İbrahim? lakaplı İbrahim Kaletürk, Akhisar Belediyesi ve Akhisar Yıldırımspor öncülüğünde düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi´yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Minikler Futbol Turnuvası ?Yaşarken Anmak? projesi kapsamında Akhisar Belediyespor´da kalecilik yapmış Golman İbrahim lakaplı İbrahim Kaletürk adına 11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlendi. Kovalık sahasında 9 ve 10 yaş grupları ile A grubundan Akhisar Yıldırımspor, Soma Sotes, Bigadiç, Karabulutspor, Kırkağaç Acar İdman yer alırken B grubunda ise Akhisarspor, Turgutlu Selvitepe, Soma 301 Karaelmas, Gölmarmaraspor ve Gördes Belediyespor takımları katıldı.

Projeden çok memnun olduğunu ve yaşarken de insanların anılmasının çok büyük gurur verici olduğuna işaret eden İbrahim Kaletürk ve Akhisar Yıldırımspor Başkanı Hüseyin Sultan ve Teknik Direktörü Bülent Açıkgöz, günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi´yi çiçek takdim etti. Akhisarspor´un günümüzde yaşattığı bu sevinci yıllar önce içlerinde yaşattıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi bugün ki başarının sırrının ?Golden İbrahim? gibi bir çok futbolcudan geldiğini kaydetti.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ