GÖR-DER ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

GÖR-DER ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gördesliler Derneği, ziyaretlerini tüm hızı ile sürdürüyor. Gördesliler Derneği sırası ile Avukat Esra Arslan, CHP Akhisar İlçe Başkanlığı ve Akhisar Bayburtlular Derneklerine ziyarette bulundu.

Gördesliler Derneği, ziyaretlerini tüm hızı ile sürdürüyor. Gördesliler Derneği sırası ile Avukat Esra Arslan, CHP Akhisar İlçe Başkanlığı ve Akhisar Bayburtlular Derneklerine ziyarette bulundu. Gör-Der, ilk ziyareti Gör-Der Yönetim Kurulu Üyesi olan Dernek Başkan Yardımcısı Tahsin Arslan´ın kızı Avukat Esra Arslan´a gerçekleştirdi. Ziyarette Av. Esra Arslan, ? Bir Gördesli ve Gördesliler Derneği Üyesi bir babanın kızı olarak ziyaretten dolayı son derece mutlu oldum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz? dedi.

Gördesliler Derneği Başkanı Nadir German, ?Gör-Der Yönetim Kurulu olarak Hemşerimiz ve Dernek Üyemiz olan Başkan Yardımcımız Tahsin Arslan Beyefendinin kızı Av. Esra Arslan kardeşime, adaleti savunan ve hukuk kurallarını ilke eden bir görevi yerine getirmek için açmış olduğu yeni ofisinde hayatında yaptıklarının her zaman seni ileriye taşımasını umut ediyor, bu kutsal görevde başarılarınızın devamını diliyorum? dedi.

Gör-Der Başkanı Nadir German, Avukat Esra Arslan´a çiçek takdim etti.

Daha sonra Akhisar CHP İlçe Başkanlığına geçen Dernek Yönetimini parti lokalinde CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Besim Dutlulu, Sevil Büyükyazgan, Mehmet Güneş, Ahmet Devir, Hüseyin Aslan karşıladı. Ziyaretten son derece mutlu olduklarını belirten Başkan İsmail Fikirli, ?Derneğinizin yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Nadir German´ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Bizler, CHP Akhisar İlçe Başkanlığı olarak her zaman sizlerin destekçisiyiz ve destekçiniz olmaya da devam edeceğiz.? dedi.

Gördesliler Derneği Başkanı German, İlçe Başkanı İsmail Fikirli´yi ve yönetimine başarılar dileyerek Fikirli ve yönetimini derneklerinde de en kısa zaman içerisinde ağırlamak istediklerini belirtti. Ziyarette İlçe Başkanı İsmail Fikirli´ye, Gör-Der Başkanı Nadir German çiçek takdim etti.

Ardından Gördesliler Derneği, Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Bayburtlular Derneğinde ziyaret etti.Gör-Der üyelerini,  Bayburtlular dernek başkanı Aydan Akkuş, hemşerileri ve yönetim kurulu üyeleri Ali aydemir, Adem Bulut, Serhat Azak, Murat Aysu, Aydoğan Göksügür, Güven Akçay, Necati Başyiğit karşıladı. Akhisar Gördesliler Derneği Başkanı Nadir German ve Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş derneklerin kültürel faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yaparak sohbet ettiler.

Sohbet sonrasında Gördesliler Derneği Başkanı Nadir German, Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş´a hediye takdim etti.

Ziyaretlere, Dernek Başkanı Nadir German ile birlikte Başkan Yardımcısı Tahsin Arslan, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Süleyman Kollu, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Ali Aktaş, Sayman Tuncay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Batur, Mehmet Ali Dede, Basri Eroğlu, Özcan Arslan, Latif Yıldız, Halil Ay, İlyas Aydın katıldı.




MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ