GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GÖR-DER´E SÜRPRİZ ZİYARET

GÖR-DER´E SÜRPRİZ ZİYARET

Gördesliler Derneğine Manisa MHP İl Başkanı Erkan Öztürk sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Gördesliler Derneğine Manisa MHP İl Başkanı Erkan Öztürk sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı Öztürk´e ziyaretinde Akhisar MHP İlçe Başkanvekili Halil Öksüz, Akhisar MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Nisan Çabuk ve Akhisar MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.  Ziyarette misafirler, dernek üyeleri ile birlikte dernek binasının içerisinde bulunan Gördes´in tarihi yerlerinin ve doğal güzelliklerinin sergilendiği tabloları incelediler.

Ziyarette konuşan Manisa MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, ?Bende bir Gördesli olarak burada hemşerilerimle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Böyle bir derneğin açılmış olması ve Gördes kültürünü yaşatıyor olması beni son derece memnun etti. Bizleri, derneklerinde misafir eden dernek başkanımız Nadir Bey´e ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyorum? dedi.

Gördesliler Derneği Başkanı Nadir Germen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP İl Başkanı Öztürk´e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Germen,? Ziyaretleri ile bizleri şereflendiren İl Başkanımız Erkan Bey´e Gör-Der Yönetim Kurulu adına teşekkür ederim? dedi.




ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”