Gördesliler Derneği Yeni Projelere İmza Atacak

Gördesliler Derneği Yeni Projelere İmza Atacak

Gördesliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu. Pandemi döneminde de boş durmuyor.

Covid-19 salgını nedeniyle lokalinde faaliyetlere ara veren Gördesliler Derneği, insan odaklı sosyal ve kültürel faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Dernek yönetimi, yakın zamanda hayata geçirecekleri iki projenin ön çalışmalarını görüşüp tamamlamak üzere toplanarak eylem planları ve yol haritasını belirledi.

İki Güzel Proje Hayata Geçiyor

Dernek başkanı Nadir German, gördesliler derneğinin içinde bulunduğumuz zorlu şartlara rağmen insanımızin hayatını kolaylaştırmak amaci doğrultusunda çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Çok kısa zaman içinde iki yeni projeyi başlatacaklarını ifade eden German projelerle ilgili bazı ip uçlarını verdi.

Gerekli izin ve onayları almadan detaylarını açıklamak belki doğru olmayabilir. Kısaca şunu söyleyebilirim ki bu projelerin biri uzaktan eğitimle ilgili. Diğeri de kadınların üretime katılması ve kooperatiflerde ile ilgili.

Umuyorum en kısa sürede gerekli hazırlık ve izin aşamalarını geçip halkımızın hayatına olumlu katkılar sunabiliriz. Önümüzdeki günlerde kamuoyunu bilgilendirip her iki proje için desteklerini isteyeceğiz.

Amacımız Sosyal Hayata Destek

Dernek basın ve halka ilişkiler sorumlusu Süleyman Kollu, derneğin kuruluş gayesini her faaliyetinde gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Kollu açıklamasında; ?Gördesliler Dernegi, bir hemşehri derneği olsa da faaliyetleri ve projeleri ile hem Akhisarlıların hem de Akhisar´da yaşayan Gördeslilerin hayatlarına dokunuyor. Birçok projede de diğer hemşehri dernekleri ile oluşturulan platform sayesinde Akhisar´da ilklere imza attık.

Her faaliyet ve projemizde hedefimiz insan odaklı, sosyal ve kültürel hayatı zenginleştirmek. Yakın zamanda iki güzel proje ile faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yine eğitim, kültür ve şehir ekonomisi konularında insanımızı geliştirmeyi hedefliyoruz. Halkımızdan her zaman aldığımız desteği yine talep edeceğiz.Bu konuda herkesin duyarlı olacağından eminim. ? dedi.

Toplantıya Dernek yönetim kurulundaki Nadir German, Süleyman Kollu, Özcan Arslan, Basri Eroğlu, Ali Aktaş, Latif Yıldırım, Tarık Kavrayan, Süleyman Tahir Taşaltı, Sibel Taşaltı ve Fatma Kayak Kollu katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM