GÜNEY; ?AĞZIMIZIN TADI BOZULMASIN?

GÜNEY; ?AĞZIMIZIN TADI BOZULMASIN?

Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Güney Ramazan Bayramı öncesi vatandaşları merdiven altı tatlı üretimi konusunda uyardı.

Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Güney Ramazan Bayramı öncesi vatandaşları merdiven altı tatlı üretimi konusunda uyardı.
Güney; ?Mübarek Ramazan ayını tamamlamış bulunuyoruz. Ve Ramazan ayının sonunda şeker bayramını kutluyoruz. Her bayram tatlılar, şekerler, şekerli ve hamurlu tatlılar sofralarımızı süslüyor. Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı olarak size tavsiyem merdiven altı üretim yapan hiçbir yerden alışveriş yapmayın. Kendinizin, ailenizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmayın. Odamıza kayıtlı esnaflarımızdan istediğiniz tatlıyı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çünkü odamıza kayıtlı olan bu işletmeler Akhisar İlçe Tarım ekipleri tarafından düzenli olarak kontrolleri yapılıyor. Aynı zamanda gıda ve gıda içeriklerin devamlı olarak kontrolleri ve tahlilleri işletmelerde yapılmakta. Bizlerden aldığınız ürünleri güvenle tüketebilirsiniz.? Dedi.
Son günlerde Antep fıstığı fiyatının arttığına değinen Güney; ?Kilosu 140-150 lira olan Antep fıstığı ve buna ek olarak cevizin de kilosu 70-80 liralara ulaştı. Bu yüzden 10- 15 lira gibi fiyatlara sağlıklı bir baklava yiyemezsiniz.  Ucuza diye aldığınız tatlıların için de mutlaka katkı maddeleri ve sağlığa zararlı maddelerin olduğunu bilin.?

 Gerçek Antep fıstığı, ceviz, fındık kullanılan baklava fiyatlarının düşük olmayacağını belirten Güney, odalarına kayıtlı esnaflardan 10- 15 liraya başka tatlılar alabileceklerini söyledi. Son olarak herkesin bayramını kutlayan Güney, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ