GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GÜNEY, BASINLA BULUŞTU

GÜNEY, BASINLA BULUŞTU

Lokantacılar,Köfteciler ve Tatlıcılar Odası 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Lokantacılar,Köfteciler ve Tatlıcılar Odası 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Lokantacılar,Köfteciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar Güney,Başkan vekili Mesut Canseven, Denetim Kurulu Başkanı Zühre Kerti ve Yönetim kurulu üyesi Serkan Çalışkan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile basın mensuplarıyla  öğle yemeğinde bir araya geldi. Basının öneminden bahseden Güney; ?Türkiye´de yayın yapan, iş yapan her türlü kurum ve kuruluşun yaptığı işleri ve güzellikleri sadece kendi üyelerine duyurmaktan kasıt hem üyelerine hem müşterilerine ve yaptıkları işleri geniş kitlelere duyurmasının tek yolu basındır. Basın, bizim yaptığımız işlerin hem üyelerimize hem de halkımıza en doğru yoldan en etkili şekilde gitmesini sağlayan kanaldır.  O yüzden mutlaka yönetim, denetim ve başkanlık yapan insanların basınla alakalı yapacakları her işte onların da bir özel hayatları olduğunu ve onlarında kendi duygu ve düşünceleri, ideolojilerini düşünerek davranmaları çok yerinde olacaktır. Biz basını hiç düşünmeden bir telefonla işimiz var diyerek çağırabiliyoruz. Basının kutladığı iki tane gün var. Birisi Çalışan Gazeteciler Günü  bir de bugün kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı var. Biz bugün Lokantacıların hediyesinin yemek olacağını bir de üstüne tatlı olacağını düşündük. Bu şehre bizler katkı sağlıyorsak bizlerin yaptığı her işin her hizmetin arkasında en iyi katkıyı sizlerde sağlıyorsunuz. Doğru kanallardan bunları bizim üyelerimize ve ailelerine hemşerilerimize direk iletiyorsunuz.  Bizi kırmayarak geldiğiniz için teşekkür ederim.?dedi.Basın mensupları ile pasta kesen Güney, basın mensuplarına Atatürk büstü hediye hediye etti.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”