GÜRAL; YENİ BALIK SEZONU HAYIRLI OLSUN DEDİ

GÜRAL; YENİ BALIK SEZONU HAYIRLI  OLSUN DEDİ

Akhisarda 15 Nisanda kapanıp 1 Eylülde açılan Balık sezonu nedeni ile Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası başkanı Mustafa Güral Pazarcılara hayırlı işler diledi.

Akhisarda 15 Nisanda kapanıp 1 Eylülde açılan  Balık sezonu nedeni ile Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası başkanı Mustafa Güral Pazarcılara hayırlı işler diledi.

15 Nisan´da kapanarak 1 Eylül´de açılan balık sezonu nedeni ile balık pazarında tezgah açan balıkçı esnafını gezen Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası başkanı Mustafa Güral yeni sezonun balıkçı esnafımıza hayırlı  bereketli olmasını dilerin diyerek bir açıklama yaptı. Güral açıklamasında ?Çok kıymetli Akhisarlılar değerli pazarcı esnaflarım pazarcı esnaflarımızın içerisinde çeşitli meslek guruplarında faaliyet gösteren deniz ve tatlı su balığı satan balıkçı esnafarım bu gün bir Eylül itibariyle balıksezonunun başlamasıyla Akhisar Halkına gece gündüz demeden soğuk sıcak uzak yakın demenden fedekarca hizmet veren balıkcı esnaflarımın Başta 1 Eylül Balık sezonunun tüm Akhisarımıza  ve balıkçı esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Pazarcı esnaflarımızda çeşitli meslek guruplarında yapan diğer sebze meyve balık tuhafiye ürünlerini satan tüm pazarcı esnaflarıza hayırlı olmasını diliyoruz. Akhisar Halkımızında şunu bilmesini istiyorum, İzmir Balık haliyle görüştük balıkçı arkadaşlarla görüştüğümüzde 4 yıldır Akhisarımıza giren balık ve su ürünleri Ege bölgesinin en kaliteli ürünleri olduğunu, Akhisarın gerçekten  kaliteli balık ve deniz su ürünlerinin satıldığı bir yerdir. Balık pazarımız kendini yenilemiştir, balıkçı esnaflarımız kendilerini yenilemişlerdir,  Balık pazarımızda her zaman hijyene önem verdik. Balık pazarlarımızın yıkanması her hafta olduğu gibi her çeşit imkanı Balıkçı esnafımıza sunmaktayız. Akhisar Manavlar  pazarcılar esnaf odası olarak balıkçı esnafımızın ve tüm pazarcı esnafımızın yanındayız tüm Akhisarlı tüketicilerimize buradan selam ve saygılarımı sunuyorum herkese hayırlı günler diliyorum? dedi. Balıkçı esnafı da yine geleneklerini bozmadan tezgahlarını çok çeşitli balıklarla süsleyerek müşteri kapma yarıına girdi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ