HİLALİYE KUR´AN KURSLARI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

HİLALİYE KUR´AN KURSLARI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

Hilaliye Kur´an Kursları 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı açılış programı Özel Yüksel Eğitim Kurumları Konferans salonunda yapıldı.

Hilaliye Kur´an Kursları 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı açılış programı Özel Yüksel Eğitim Kurumları Konferans salonunda yapıldı.

Hilaliye Kur´an Kursları tarafından hazırlanan programın sunuculuğunu Hilaliye Kur´an Kursu Öğreticisi Emrah DÜNDAR yaptı.

Diyanet Manisa Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Metin YEŞİLDAĞ´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, açılış konuşmasını Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf EVİŞ yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Hilaliye Kur´an Kursu Öğreticisi Cevdet TURAL slayt gösterisi eşliğinde ?Dünden Bugüne Hilaliye? konulu sunum yaptı.

Programa konuşmacı olarak katılan Diyanet Manisa Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman AKKUŞ ?Faydalı İlim Faydalı İnsan? konulu bir konuşma yaptı.

Hilaliye Kur´an Kursu yöneticisi Muammer AYDEMİR´in teşekkür konuşmasının ardından ödül törenine geçildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan hafızlık yarışmasında 2017 yılı Türkiye 1.si olan Hilaliye Kur´an Kursu öğrencisi İbrahim ONAVCI ve hocası Müjdat KARA Akhisar İlçe müftüsü Yusuf EVİŞ tarafından 1 er Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. İlçe müftüsü Yusuf EVİŞ ?Bu hafızımız ezberlediği Kur´an´ın nazil olduğu yerleri görsün? diyerek şampiyon hafızı ayrıca Umre ile ödüllendirdiğini açıkladı.

Yine İlçe müftüsü Hilaliye Kur´an Kursları Başmüderrisi Remzi ALTUNKAYNAK ve Hilaliye Kur´an Kursları Yöneticisi Muammer AYDEMİR´e de hediye verdi.

Şampiyon hafız İbrahim ONAVCI, hocası Müjdat KARA ve Başmüderris Remzi ALTUNKAYNAK´a Hilaliye Eğitim Vakfı tarafından verilen hediyeleri Vakıf Genel Müdürü Necmettin SÖZBİR tarafından takdim edildi.

Program hafız İbrahim ONAVCI´nın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile son buldu.

Programa ayrıca Diyanet Manisa Eğitim Merkezi Eğitim görevlileri Abdurrahman AKÇAY, İbrahim ÇETEKAYA ve Ahmet ALTUĞ; Akhisar Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY, Akhisar Erkek İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut PEHLİVAN ve Müdür Yardımcısı Saffet ÖZTÜRK, Özel Yüksel  Eğitim Kurumları Müdürü Musa Said TAŞ ve öğretmenleri, Hilaliye personeli, Hilaliye Erkek Kur´an Kursu Öğretici ve Öğrencileri, Hilaliye Kız Kur´an Kursu Öğretici ve Öğrencileri, Hilaliye 4-6 Yaş Kur´an Kursu Öğretici ve Öğrencileri, Zeytinliova Kur´an Kursu Öğretici ve Öğrencileri katıldı.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ