HIZLI, ARABACIBOZKÖY MAHALLESİNİN KONUĞU OLDU

HIZLI, ARABACIBOZKÖY MAHALLESİNİN KONUĞU OLDU

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, kırsal mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, kırsal mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akselendi, Sazoba, Beyoba, Mecidiye, Kayalıoğlu ve Ballıca Mahalleleri ziyareti ardından Arabacıbozköy Mahallesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya, ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Tekin ile Arabacıbozköy muhtarı Mehmet Ali Doğru eşlik etti. Ziyaretler hakkında bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Salih Hızlı, ?Merkezde yaptığımız birçok hizmeti kırsal mahallelerimize de yapıyoruz. Ben kırsal mahallelere gelince daha mutlu oluyorum. Çok şükür ki ezanlarımız okunuyor, bayrağımız gönderde. Her türlü imkânlarımız var. Ne kadar şükretsek az. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Yapmamız gereken el ele vermek. Biz programlarımızı yaparken birliğimizi perçinleyecek programlar yapıyoruz ki bizleri bir araya getirsin. Belediye olarak üzerine yoğunlaşmamız gereken en önemli şey, sosyal projeler. Gençlik ve aile hayatına dokunursak bu ülke daha güzel yerlere ulaşır? dedi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, yapılan çalışmaları yerinde incelemesi ardından köy meydanında mahalle sakinleri ve gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU