HIZLI, CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

HIZLI, CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa´nın uydudan yayın yapan televizyon kanalı Manisa Medya TV´de, Engin Akyüz ile konuşuyorum programının dün akşam ki canlı yayın konuğu oldu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa´nın uydudan yayın yapan televizyon kanalı Manisa Medya TV´de, Engin Akyüz ile konuşuyorum programının dün akşam ki canlı yayın konuğu oldu.

Program sunucusu Engin Akyüz´ün konuğu olduğu Belediye Başkanı Salih Hızlı, dün gece saat 21.00´de başlayan ve Akhisar Belediye Hizmet Binası içerisinde yapılan canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Akhisar´ın tarihi, coğrafi ve kültürel yapısından bahseden Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Şehrimiz hem fiziken gelişmiş hem de aynı zamanda insan varlığı açısından da insanlarımız da çok nitelikli dolayısıyla bu aynı zamanda bizleri de dinamik kılıyor. Bu dinamizmin içerisinde bizim de yönetimi doğru gerçekleştirmemiz gerekiyor? dedi.

Ciddi bir birikimi olan bir şehirde belediye başkanlığı yapmanın kolay olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?tarihin getirmiş olduğu zenginlikleri ve şehrin merkez olma durumunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bütün amacımız tasavvurumuz bunun üzerindeydi. Bir çok gelişmişliğimizin emareleri vardı şehrimizde zaten biz bunlara kendi dönemimizde ne yapabilir diye başladık. Fiziki mekanlar inşaa ettik, bunları tek tek saymak benim tarzım değil? dedi.

Belediye olarak mimari anlayıştan bahseden Belediye Başkanı Salih Hızlı, öncelikle bu şehrin karakteristik yapısına sadakatin çok önemli olduğuna vurgu yaparak ?bu şehirde yaşayan insanların duyarlılıkları, onların talepleri siyasi eğilimlerine bakmadan bizim için çok değerli dolayısıyla biz bunları kendi mecralarında geliştirmeye herkesin bu fırsatı elde etmesini sağladık. Burası bir Barış şehri olsun ki; öyle zaten ve Akhisar söz konusu olduğu zaman her şeyde dayanışalım dedik? dedi.

Şehir kısa yollar oluşturarak hedefe ulaştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?bizim belediyecilikteki temel esprimiz buydu, toplumumuzun ve sivil toplum örgütlerimizin talepleri doğrultusunda sosyal, kültürel, sportif her anlamda onların gayretlerini desteklemeye çalıştık? dedi.

Program sunucu Engin Akyüz´ün hayal edip de yapamadığınız şeyler var mı? sorusuna yanıt veren Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?ilk olarak aklıma gelen bu başaramamak değil süren ama beklediğimiz bir zamanda doğru bir reaksiyonla bitiremediğimiz üniversite konusu var açıkçası. Ben bu konuda biraz diğer yaptığımız konularla dereceli olarak baktığımızda üniversite konusunda başarısızlık olarak söylemiyorum ama bunu biraz normal süresi dışında uzayan bir iş oldu. Fakat o da şuanda önümüzde yeni seçine başkanımız Ticaret Odamız ve Ticaret Borsamız ve diğer Akhisarlılarımız ile birlikte inşallah bunu da bitireceğiz? dedi.

Tekrar aday olup olmayacağı konusundaki soruya ise Belediye Başkanı Salih Hızlı, genel merkezin tavrını beklediğini ifade etti. Yaklaşık 2 saati geçen canlı yayında Belediye Başkanı Salih Hızlı gündeme dair çok özel açıklamalarda bulundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”