GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

HIZLI´DAN SPORTİF ZİYARET.

HIZLI´DAN SPORTİF ZİYARET.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kayalıoğlu ve Mecidiye Mahallesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kayalıoğlu ve Mecidiye mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Hızlı, bu mahallelerin futbol ve spora olan duyarlığını dikkate alarak spor tesislerine önem verdi.Hızlı her iki mahallede bulunan spor tesislerinin yenileme ve bakım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kayalıoğlu ve Mecidiye Mahallesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Tekin de eşlik etti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı ilk olarak Akhisar Belediyesi tarafından tadilat ve bakımı yapılan futbol sahasını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından Kayalıoğlu Mahallesinde bulunan spor tesislerini de ziyaret ederek yenileme çalışması yapılması konusunda çalışmalara başlanacağını bilgisini vererek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Ardından Mecidiye Mahallesine geçen Belediye Başkanı Salih Hızlı ve beraberindeki ekip buradaki Akhisar Belediyesi temsilcisi ekipleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve yine bu bölgede tesisleşme yapılacak mekanların yerleri incelendi.

Akhisar´ın kırsalda bulunan iki gözde mahallesi Kayalıoğlu ve Mecidiye Mahallelerinin spora yatkınlığını yakından takip ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Salih Hızlı özellikle iki mahallenin de futbol takımının bu yıl kupa sevincine ortak olduklarını ve spor tesisleşmesi ile katkı sağlayabileceklerini kaydetti.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ