HIZLI´DAN KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ

HIZLI´DAN KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kırsal mahalle ziyaretlerini Doğankaya, Sarıdede, Dağdere ve Yayakırıldık mahalle ziyaretleri ile sürdürdü.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kırsal mahalle ziyaretlerini Doğankaya, Sarıdede, Dağdere ve Yayakırıldık mahalle ziyaretleri ile sürdürdü. Mahalle merkezindeki çalışmaları da yerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Ali Velestin ile Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Tekin de eşlik etti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, mahallelerde yürütülen Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verirken, bu konuda verdikleri tüm sözlerini yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; ?Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Başkan Yardımcılarımız ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek? dedi


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI