HÜSEYİN ÇEÇEN VE ARMAĞAN ÖZEŞ FUTSAL TURNUVASI AÇILIŞ SEREMONİSİ YAPILDI

HÜSEYİN ÇEÇEN VE ARMAĞAN ÖZEŞ FUTSAL TURNUVASI AÇILIŞ SEREMONİSİ YAPILDI

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Akhisar 3. Futsal Turnuvası bu yıl Akhisarspor´da forma giymiş Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş adına yapılıyor.

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Akhisar 3. Futsal Turnuvası bu yıl Akhisarspor´da forma giymiş Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş adına yapılıyor.

Turnuvanın açılış seremonisi dün akşam saat 20.45´da karşılaşmaların yapıldığı Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı. Turnuvaya Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, turnuvaya ismi verilen Akhisarspor´da emek vermiş Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş, Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu ve komite üyeleri katıldı.

Turnuvanın açılış seremonisi sunucu Halkla İlişkiler Personeli Yalçın Dursun´un turnuvaya ismi verilen Akhisarspor´da emek vermiş Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş´in özgeçmişlerini okuyarak başladı. İlk açılış konuşmasını yapan Armağan Özeş, ?Akhisar Belediyesi´nin bu sene düzenlemiş olduğu futsal turnuvasına bizleri davet etmesi bizlere öncülük tanıması bizi gururlandırdı. Bu turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim? dedi.

Ardından söz alan Hüseyin Çeçen ise, ?futbol insanların yaşam biçimidir bunun yanında spor çok iyi birşeydir. Ben futbolculuk dönemimde sakatlık sonrası ayrılmam gerekiyordu. Hepinize başarılar dilerim, hayırlısı olsun ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi. Günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş´e çiçek takdim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, ?Üçüncüsünü düzenlediğimiz salon futbol turnuvasını bu yıl değerli büyüklerimiz Armağan Özeş ve Hüseyin Çeçen adına gerçekleştiriyoruz. Akhisarspor´umuzun bugün ki olağanüstü başarısında bir zamanlar bu abilerimizin imkansızlıklar içinde yaptıkları fedakarlıklar ve emeklerinin payının olduğunu düşünüyorum. Kendilerine şehrimize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız Akhisarlıları spor yapmanın dışında farklı bir alanda bir araya getirip ilişkilerini ve dostluklarını geliştirmeye destek olmaktır. Katılan bütün sporculara başarılar diliyor, komite üyelerimiz ve emek veren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

Turnuvanın üçüncü günü maçları dün akşam saat 20´de Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı spor Salonunda yapıldı. Baş hakemliğini Öner Arık, ikinci yardımcı hakemliğini Mustafa Başarır´ın yaptığı ilk karşılaşma C grubunda mücadele veren Hüseyin Alhat İlkokulu ve Aliya İzzetbegoviç MTAL ortak takımı rakibi Garnizon takımına 7-8 mağlup oldu. Günün ikinci maçında ise yine C grubundaki Ziraat Bankası rakibi aynı sektördeki Denizbank´ı 7-5 yendi.

Bugün ise D grubunda mücadele veren Eczacılar Odası ile Gazi Ortaokulu ve yine aynı grupta bulunan Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü takımları karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmalar 20´şer dakikalık 2 devre halinde oynanırken 23 takımın katıldığı turnuva bu yıl 5 grupta yapılıyor ve 3 puanlı sisteme göre ilk iki sırayı alan bir üst tura çıkıyor.

Müsabaka sırasında futsal oyun kurallarına uyan, karşı takımın oyuncusuna saygılı olmak vb kuralları tam yerine getirenlere fair-play ödülü olarak mavi kart uygulaması olacağı bildirildi. Öte yandan turnuvada faal futbol hayatını bitirmiş futbolcu ve antrenörlerin de oynayabileceği kaydedilirken herhangi bir yaş sınırının ise bulunmadığı ifade edildi.


Haber Kaynak : semih gürmen


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM