HÜSEYİN ÇEÇEN VE ARMAĞAN ÖZEŞ FUTSAL TURNUVASINDA 1 HAFTA GERİDE KALDI

HÜSEYİN ÇEÇEN VE ARMAĞAN ÖZEŞ FUTSAL TURNUVASINDA 1 HAFTA GERİDE KALDI

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Akhisar Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş 3. Futsal Turnuvası 1 hafta geride kaldı ve 10 maç yapıldı.

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Akhisar Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş 3. Futsal Turnuvası 1 hafta geride kaldı ve 10 maç yapıldı.

Turnuvanın ilk haftası son maçında dün akşam saat 20´de Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı spor Salonunda yapıldı. Baş hakemliğini Öner Arık, ikinci yardımcı hakemliğini Mustafa Başarır´ın yaptığı ilk karşılaşma E grubunda mücadele veren Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu konuk ettiği Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu takımına 7-5 yenildi. Günün ikinci maçında ise yine E grubundaki Emniyet Müdürlüğü takımı konuk ettiği Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi takımı ile normal sürede 6-6 berabere kaldı. Karşılaşmanın penaltı atışlarında Emniyet Müdürlüğü rakibini 4-2 yendi ve 3 puanı alan takım oldu.

Turnuvanın ikinci haftasının ilk maçında 26 Mart Pazartesi günü A grubunda mücadele veren Akhisar Memur-Sen ile Müftülük ve yine aynı grupta bulunan İl Ambulans Servisi ile Bitlisliler Derneği takımları karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmalar 20´şer dakikalık 2 devre halinde oynanırken 23 takımın katıldığı turnuva bu yıl 5 grupta yapılıyor ve 3 puanlı sisteme göre ilk iki sırayı alan bir üst tura çıkıyor.

Müsabaka sırasında futsal oyun kurallarına uyan, karşı takımın oyuncusuna saygılı olmak vb kuralları tam yerine getirenlere fair-play ödülü olarak mavi kart uygulaması olacağı bildirildi. Öte yandan turnuvada faal futbol hayatını bitirmiş futbolcu ve antrenörlerin de oynayabileceği kaydedilirken herhangi bir yaş sınırının ise bulunmadığı ifade edildi.

A grubunda;
İl Ambulans Servisi,
Bitlisliler Derneği,
Müftülük,
Akhisar Basın Yayın Haber Kuruluşları,
Memur-Sen Akhisar Temsilciliği
B grubunda;
Kırkağaç İmam Hatip,
M.K. Devlet Hastanesi,
Tunçsel Asansör Şirketi,
Akhisar Belediye,
Yeniceköy,
C grubunda;
H.Alhat İ.O. ve Aliya İzzetbegoviç MTAL,
Ziraat Bankası,
Denizbank,
Garnizon Komutanlığı,
1970 Akigo Taraftar Derneği,
D grubunda;
Eczacılar Odası,
Manisa BŞB. Akhisar Koor. İlçe Müd,
İlçe Sağlık Müdürlüğü,
Gazi O.O,
E grubunda;
Ayvaz Dede İ.O.O.,
Emniyet Müdürlüğü,
Bakım Reh. Ve Aile Danışmanlık Merkezi Müd.,
Misak-ı Milli A.Ş. O.O.


Armağan Özeş kimdir?

1956 yılında Doğanspor´da futbol hayatına başlayan Armağan Özeş 1959 yılında askerlik döneminde 4 ay boyunca Balıkesir, Ordular Birliği takımı Karagücüspor´da forma giydi. Sağ açık santrafor 7 ve 9 numaralı formalı giyen Armağan Özeş daha sonra 20 aylık askerliğini ise Ankara´da top koşturmaya devam etti. 1961 yılında Akhisar´a gelerek Gençlikspor´da forma giyen Özeş, 1970 yılında Akhisarspor kurulunca buraya geçiş yaptı. 1974 yılında 34 yaşına geldiğinde futbolu bırakan Armağan Özeş, Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesinde oto elektriği ile uğraş verdi. 1984-1989 ve 1989-1994 arası iki dönem Akhisar Belediyesi Meclis Üyeliği yapan emekli, evli ve 2 kız çocuğu olan Armağan Özeş 78 yaşında Akhisar´da ikamet ediyor.

 

Hüseyin Çeçen kimdir?

Amatör Milli Takımda yararlanmak amacıyla 1966´da Kocaelispor´da 4 yıl amatör oynayan Hüseyin Çeçen 1970 yılında Manisaspor´da profesyonel olarak oynamaya başladı. 4 sezon burada oynayan Çeçen, total felç geçirince futbol hayatına son vermek zorunda kaldı. 1976 yılından sonra Kayalıoğlu, Gölmarmara, Akhisarspor antrenörlük yapan Hüseyin Çeçen 1983 yılının devre arasında tekrar Akhisarspor´a dönerek Manisa Şampiyonu oldu. 1994 döneminden sonra Akhisar Belediyespor´un sıkıntılı dönemlerinde 4 yıl takımın başında durdu. Akhisar Belediyespor´da gözlemcilik yapan Hüseyin Çeçen 1948 Akhisar doğumlu, evli ve İzmir´de ikamet ediyor.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI