İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ BAMBAL DR. ÖZNUR BAMBAL

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ BAMBAL DR. ÖZNUR BAMBAL

Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğününe atanan Dr. Öznur Bambal görevine başladı.

Akhisar İlçe Sağlık  Müdürlüğününe  atanan Dr. Öznur Bambal görevine başladı. Akhisar İlçe Sağlık  Müdürü Selin Köksal´ın eemekliliye ayrılmasından sonra boşalan İLÇE Sağlık Müdürlüğüne Uzm. Dr. Öznur Bambal atandı.  İlçe sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Uzm. Dr. Öznur Bambal Akhisar´a 2014 yılında atandı ve 2.5 yıldır toplum sağlığı başkanlığın yürütmekteydi. İlçe Sağlık müdürü Öznur Bambal kendisini şöyle tanıttı. ?Bergama/İzmir doğumluyum. İlk-orta-lise öğrenimimi tamamladıktan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim. 2002 yılında pratisyen olarak Gümüşhane Tekke Sağlık Ocağında göreve başladım. Gümüşhane´de üç yıl köy ve merkez sağlık occağı hekimliği, AÇSAP hekimliği, aile hekimi olarak çalıştıktan sonra, üç yıl Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğünde bulaşıcı hastalıklar şube müdürü olarak görev yaptım. Şube Müdürlüğüm sırasında Sağlık Bakanlığının Kızamık aşı kampanyalarını yüksek aşı oranları ile yürüttüm. Aynı dönemde o bölgede yeni ortaya çıkmaya başlayan Kırın Kongo kanamalı ateşi hastalığının filyasyon çalışmalarını sahada yürüttüm. Tüm birinci basamak çalışanlarına genel bağışıklama programı eğitimini verdim. Birçok bulaşıcı hastalığa karşı filyasyon çalışmaları yürüttüm. 2007 yılında Manisa´da köy sağlık ocağı ve merkez toplum sağlığı birimlerinde hizmet verdim. 2008 yılında birinci basamak sağlık hizmetlerini geliştirmek ve daha bilimsel incelemek amacıyla CBÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalına araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladım. Uzmanlık eğitimim sırasında CBÜ BAP projesi olan fazla kilolu ve obez kadınlarda fiziksel aktivite programı girişimi tez çalışmasını yürüttüm. Farklı yıllardaki ulusal halk sağlığı kongrelerinde birincilik ve üçüncülük derecelerine hak kazandım. Üç defa sözel kongrelerde sözel sunum yaptım. Sağlık Bakanlığının yürütmüş olduğu kronik hastalık, fiziksel aktivite, sağlıklı yaşam, sağlık okuryazarlığı gibi konularda eğitici sertifikalarım, sigara bırakma polikliniği sertifikam ve işyeri hekimliği sertifikam bulunmaktadır. Uzmanlık eğitimim sonrasında Halk sağlığı uzman hekimi olarak Afyonkarahisar iline atanarak merkez ilçe toplum sağlığı başkanlığı görevini yaptım.

2014´te ilçemiz Akhisar´a tayin oldum. Yaklaşık iki buçuk yıl toplum sağlığı başkanlığı yürüttüm. Evli ve iki çocuk annesiyim.

17 Ağustos 2020 tarihi itibariyle Akhisar İlçe Sağlık Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Sağlık çalışanları olarak Pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zorlu dönemin el birliği ile üstesinden geleceğimiz inancındayım. Halkımızdan dileğimiz maske takılması, temizlik kuralları ve sosyal mesafe kurallarına uyarak destekçimiz olmalarıdır?dedi.

 




KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM