İSACA SAKİNLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

İSACA SAKİNLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın İsaca Mahallesi´nde hayata geçirdiği hizmetlerle yine yüzleri güldürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın İsaca Mahallesi´nde hayata geçirdiği hizmetlerle yine yüzleri güldürüyor. Mahallede 10 kilometrelik altyapıyı yenileyen ekipler, 17 bin metrekarelik kilit parke taşı uygulamasına da başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleler ile şehir merkezleri arasındaki farkları bir bir ortadan kaldırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar´ın İsaca Mahallesi´nde hayata geçirilen projeyle de mahalle sakinlerinin yüzleri gülüyor. İlk etapta 10 kilometre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon şebekesini yenileyen MASKİ, mahalleye yeni bir içme suyu deposu ve foseptik imalatı gerçekleştirdi. Altyapı çalışmalarının ardından ekipler, 17 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarına da başladılar.

?Çalışmalar yaşam koşullarımızı yükseltti?

İsaca Mahalle Muhtarı Hüseyin Ali Arkan, ?MASKİ sayesinde görmediğimiz hizmetleri gördük. Yapılan işler, bizim zamanında hayal bile edemeyeceğimiz şeylerdi. Şimdi hepsine tek tek kavuştuk. Üstyapımız da bittiğinde her şey tamamen düzene girecek ve mahallemiz tepeden tırnağa yenilenmiş olacak. Yapılan her hizmette memnuniyetimiz bir kat daha artıyor. Bu çalışmalar yaşam koşullarımızı yükseltti. Cengiz Başkanımızdan MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a, daire amirlerimizden arazide ter döken arkadaşlarımıza kadar emeği olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI