JANDARMA ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ

JANDARMA ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri Zeytinliova´da öğrencilere trafik bilincini oluşturmak amacıyla seminer verdi.

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı  Trafik Timleri Zeytinliova´da öğrencilere trafik bilincini oluşturmak amacıyla seminer verdi.

 Trafik haftası kapsamında Zeytinliova Zekeriya Nayman İlköğretim Okulunda stand açarak öğrencilere trafik kuralları, rutin aramalar, Jandarma Trafik ekiplerinin ve jandarmanın görevlerinin yanı sıra köpek ile de arama  ve jandarmanın malzemeleri tanıtıldı. Jandarma Trafik Timi Komutanı, tarafından verilen seminerde, öğrencilere karayolu trafik kanunuyla ilgili karşıdan karsıya geçme, oyun oynama alanları, toplu taşıma araçları ve servis araçlarında uymaları gereken kurallar, yayaların uyacağı kurallar gibi konularda eğitim verildi. Türkiye´deki trafik kazalarında insan hatalarından kaynaklandığını belirten Jandarma ekipleri, öğrencilerden her zaman trafik kurallarına uymalarını, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini, trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymalarını istedi.

 Öğrencilerin ve okul idaresin dikkatli bir şekilde dinlediği tanıtım seminerinde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.Araçları ve jandarmanın köpek timi ile yaptığı arama gösterilerine ilgi ile izleyen öğrenciler başarılı ve özverili bir şekilde kendilerini bilgilendiren İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerine teşekkür ettiler. İlçe Jandarma komutanlığı trafik  ve asayiş ekipleri öğrencilere stant da şapka, defter, kalem, not defteri, broşür dağıttı.

 

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI