KADIDAĞ MAHALLESİ´NDE DERE TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

KADIDAĞ MAHALLESİ´NDE DERE TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kadıdağ Mahallesi´nde bulunan derede 12 buçuk kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kadıdağ Mahallesi´nde bulunan derede 12 buçuk kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Kadıdağ Mahallesi´nde bulunan derede 12 buçuk kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Deredeki temizlik çalışması ile yağışlı havalarda su taşkınları engellenerek tarım arazilerinin zarar görmesinin önüne geçildi.

?MASKİ, mahallemizde efsane yarattı?

Kadıdağ Mahalle Muhtarı Muammer Uysal, ?Mahallemizde yer alan derede yapılan temizlik çalışması tamamlandı. Deremiz zamanla oluşan pislik ve yabancı otlardan temizlenerek suyun akışı sağlıklı hale geldi. Böylelikle taşkın sıkıntımız da ortadan kalktı. Çok kapsamlı bir çalışma oldu. MASKİ, mahallemizde efsane yarattı. Hizmetlerden mahalle halkı ve şahsım adına çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Ulvi Kaynak´a ve canla başla çalışan MASKİ personeline ayrı ayrı teşekkür ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI