KENT KONSEYİ MECLİS TOPLANTISI ERTELENDİ

KENT KONSEYİ MECLİS TOPLANTISI ERTELENDİ

Akhisar Kent Konseyi Meclis Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Akhisar Kent Konseyi Meclis toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Ertelenme kararını Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Ak yaptı. Genel Sekreter Ak, ?değerli üyelerimiz, 5393 sayılı Belediye Kanunu´nun 76. Maddesi gereğince 8 Ekim 2006 yılında 26313 sayılı yönetmelik ve 2009 yılı değişikliğine istinaden 110 delegemize çağrı yollanmıştır. İmzalı yoklamaya göre 21 delegemiz toplantıya katılmıştır. Buna göre salt çoğunluk sağlanamamış olup kent konseyi çalışma yönergesinin 10. maddesinin f bendi gereğince Akhisar Kent Konseyi 2018 yılı Ocak ayı olağan genel kurul toplantısını 31 Ocak 2018 saat 17.00´a ertelenmesinin teklif ediyorum? dedi.

Teklif görüşüldükten sonra toplantı, 31 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 17.00´a ertelendi.

Genel Sekreter Umut Ak, ?Çarşamba günü yapılacak olan genel kurul için tüm delegelerimize bilgilendirme m3esajı gönderilecek olup çalışma yönergemize istinaden yürütme kurulumuzun 2 katından 1 fazla üyemizin katılımı ile genel kurulumuz toplanacaktır? açıklaması yaptı.



süleyman kollu
29.01.2018 20:32:36
Sevgili Umut Kardeşim; kent meclisinde farklı temsil görevine gelen ve delegasyon olarak teklif edilip, kabul edenlerin (toplantıda hazır bulunan 21 delegemizi ve geçerli mazereti olanları ayrı tutarak) şunu bilmesi lazım. Burası şov yeri değil. Sadece isimlerinin duyulmasını sağlayıp, aday olan, ancak iş icraata geldiğinde ortalıkta görünmeyen şark kurnazlarına şunu diyorum. Her fırsatta koltuk, makam, nam kapmaya çalıştığınızı bu halk öğreniyor. Yazıklar olsun. Bu şehre yakışmıyorsunuz vesselam...


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ