KIZILAY VEKALET KURBAN BEDELİNİ AÇIKLADI

KIZILAY VEKALET KURBAN  BEDELİNİ AÇIKLADI

Türk Kızılay´ı Akhisar Şube Başkanlığınca 2018 yılı vekalet Kurban bedelini açıkladı.

Türk Kızılay´ı Akhisar Şube Başkanlığınca 2018 yılı vekalet Kurban  bedelini açıkladı.

Türk Kızılay´ı Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen ,bu yıl  kurban bedelinin yurt içi için 750 TL, yurt dışı için ise 590 TL olarak belirlendiğini belirtti. İhtiyaç sahiplerine 2007 yılından beri vekaletle kurban kesim kampanyası düzenleyen Türk Kızılay´ı 2018 yılındaki  kampanyasında da hayırseverlere "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla sesleniyor.

Türk Kızılay´ı Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen; "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla Kızılay´ın geleneksel hale gelen vekaletle kurban kesim kampanyasının 2018 yılında da devam edecek.  Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay´ın, kurban etlerini yüz binlerce mazlumun sofrasına ulaştıracağız. Uygulanan  bu model sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban Bayramı süresince değil, yıl boyu ete kavuşacak." dedi.

 

Çeçen;?Kızılay´ın "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla başlattığı bu model  sayesinde hayırseverlerin kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getiriliyor. Özenle seçilen kurbanlıklar, modern kombinalarda, vekâlet sahiplerinin isimleri okunarak, Kurban Bayramı´nın ilk üç günü kesilecek. İslami şartlara uygun şekilde gerçekleştirilecek kesimlere, din görevlileri, veterinerler ve noter eşlik edecek.Kurban etlerinden elde edilen kavurmanın, konserve haline getirilerek 800 gramlık teneke kutulara konularak Kızılay şubeleri aracılığıyla yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Kurban vekaleti veren yardım severlere de Kurban Bayramından sonra  Kızılay her vekalet sahibine teşekkür belgesi gönderiyor. Hayırseverlerin, yurt içi 1 hisse kurban vekalet bedeli olarak 750 TL, yurt dışı kurban vekalet bedeli için 590 TL şubemizden, bankalardan ve internet üzerinden de Kızılay´a verilebilecek? dedi.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ