GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

KONUTTA BÜYÜK KAMPANYA

KONUTTA BÜYÜK KAMPANYA

Son yılların en kazançlı kampanyası inşaat ve konut sektörünün önünü açacak.

Son yılların en kazançlı kampanyası inşaat ve konut sektörünün önünü açacak. Satışların büyük ölçüde artması bekleniyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un müjde niteliğindeki açıklamaları konut sektörünü ve yeni ev alacakların yüzünü güldürdü.
29 Ağustos´tan 31 Ekim´e kadar devam edecek olan kampanyada hedef 100 binin üzerinde konut satışı gerçekleştirmek.
SF İnşaat firması işletmecisi Süleyman Tahir Taşaltı; ?Bu kampanya ile % 100´ün üzerinde kazanç ve avantaj sağlanıyor.?diyerek konut almak isteyenleri bu fırsatı değerlendirmeye çağrı yaptı. Bu kampanyanın birçok yönden konut sektörü ve konuk alacaklara avantaj sağladığını belirten Taşaltı,döviz ve altına yatırım yapmaktansa hem onların getirisini hem de konutun değer kazancının elde edilebileceğini ifade etti.
Kampanya neler getiriyor?
Konut satış fiyatı üzerinden % 10 indirim, % 10 peşin ödemeyle konut alınabilecek. Bu ödemede döviz ve altın kuru sabitlenecek. Ödeme sürecindeki kur artış oranı konut fiyatının bakiyesinden düşülecek. 12. Ve 24. Aylarda %15 ara ödeme imkanı olacak. Kalan miktar %0,98 faiz oranı ile kefilsiz kredilendirilecek. Borcunu erken kapatanlara da ayrıca indirimler uygulanacak. Avantajı örnekle açıklayan Yüksek İnşaat Mühendisi Süleyman T. Taşaltı;?400 bin liralık konut alacak olan kişi 10 yıl sonunda toplam 512 bin lira ödeyerek konut sahibi olabilecek.
Şöyle ki; 400 bin liralık konuttan %10 indirimle fiyat 360 bin liraya düşüyor. % 10 ödeme olan 36 bin lira ile % 15 iki ara ödemelerde 54 bin ve 54bin iki ödemeyle geri kalan %0,98 kredi kullanarak toplam ödeme tutarı 10 yılda 512 bin liraya tekamül ediyor. Şu anki şartlarda bu konutun alış maliyeti 1 milyonun üzerinde gerçekleşiyor. Dolayısıyla bu kampanya oldukça avantajlı bir durumu ortaya koyuyor. Konut sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamasını öneriyorum.?dedi.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ