KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKALARI VERİLDİ

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKALARI VERİLDİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara ATSO çok amaçlı toplantı salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara ATSO çok amaçlı toplantı salonunda sertifika töreni düzenlendi.

ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı´nın sunuculuğunu yaptığı ATSO, KOSGEB girişimcilik eğitimine programına katılan ve başarıyla tamamlayan 24 kursiyere sertifikaları ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Meclis başkanı Feride Sakarya, yönetim kurulu üyeleri Kaya Yılmaz, Murat Tınazlı, Sami Karaoğlan, Mehmet kantarlı ve Cengiz Özdemir tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy;" Değerli arkadaşlarım değerli kursiyerler ve basınımızın güzide temsilcileri bugün biliyorsunuz 24 temmuz hepinizin bildiği gibi basın bayramı ben bu vesileyle değerli basınımızın özgür basınımızın basın bayramını şahsım ve odam adına içtenlikle kutluyorum. Değerli kursiyerlimiz zorlu bir süreçten geçtiniz ve başarı ile kursu tamamladınız. Aldığınız belgelerle hayalinizdeki işi kurmak için yola çıkacaksınız. Kolay kısmını tamamladınız asıl zor kısmı yeni başlıyor sizler için. Bu konuda aldığınız eğitimin sizler için çok büyük bir katkısı olacaktır. Sizlerin bir takım dezavantajları var onların başında gelen faktörlerden biri de maalesef ekonomik durumumuz hiç iyi değil. Ama projenize inanıyorsanız güveniyorsanız hiç çekinmeyin hibeleri alarak yola çıkın ve iş yerlerinizi kurun. Çünkü ülkemizin bir takım girişimcileri var. Bunların başında da kadın ve genç girişimciler geliyor artık ülkemizin kadınlara iş veren konumunda ihtiyacı var. Kadın girişimcilerin oranı yüzde 4´lük bir oranmış. Gerçekten Türkiye nüfusunun yüzde 50´si kadın olarak düşündüğümüzde rakamın ne kadar az olduğu meydanda.2023 hedefimiz var bu hedefte en büyük çabayı gösterecek insanlar kadınlar ve gençlerdir. Ben inanıyorum sizler sayenizde ülkemiz çok daha güzel günler görecek. Hepinize hayırlı olsun diyorum her zaman sizlere Akhisar ticaret sanayi odası olarak kapımız açık. Yani kursu vermekle görevimiz bitmiyor diyerek sözlerini tamamladı.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK