KOŞUDA Ş.İ.A.L´IN KIZLARI İKİNCİ OLDU

KOŞUDA Ş.İ.A.L´IN KIZLARI İKİNCİ OLDU

Akhisar´da Atatürk Kır Koşusunda Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi Genç Kızlar Takımı, yarıştığı kategorisinde ilçe ikinciliğini elde etti.

Akhisar Belediyesi, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği ? 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu? okullar arası kros yarışmaları Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanı içinde yapıldı. Kros yarışmalarına ilçe genelindeki ortaokullar ve liselerden küçükler, yıldızlar, gençler kategorisinde kız ve erkek takımları ile ferdi öğrenciler katıldı.

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi, Genç Kızlar Takımı, Genç Kızlar kategorisinde ilçe ikinciliğini elde etti. Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tunç, ?29 Ekim cumhuriyet Koşusunda elde ettiğimiz üçüncülükten sonra sürdürdüğümüz planlı çalışmaların karşılığını bugün aldık. Bundan dolayı büyük özveri ile çalışan öğrencilerimi tebrik ediyorum. Başta bize destek olan Okul Müdürümüz Mükremin Karasu ve okul idaresine teşekkür ederim? dedi.

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi genç kızlar kros takımı; Şeyma dolgun, Aynur Merve Bozkurt, Seher Arı, Zeynep Sude Arıcı, Hande Aksoy´dan oluştu.  




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP