GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

KRİZ YÖNETİMİNE GENİŞ KATILIM

KRİZ YÖNETİMİNE GENİŞ KATILIM

Akhisar Ticaret Odası´nın düzenlemiş olduğu finansal yönetim ve Kriz yönetimi konulu konferansı Ali Ağaoğlu konuşmacı olarak katılırken Akhisar´da birçok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi ve girişimci özellikle organize sanayi bölgesindeki birçok işletmeni

Akhisar Ticaret Odası´nın düzenlemiş olduğu finansal yönetim ve Kriz yönetimi konulu konferansı Ali Ağaoğlu konuşmacı olarak katılırken Akhisar´da birçok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi ve girişimci özellikle organize sanayi bölgesindeki birçok işletmenin yöneticisi dinleyici olarak katıldı.
Ekonomi 10 ve ekonomi 20 konu başlıkları altında yaklaşık 2 saatlik konuşmasında dünya piyasasında yaşanan kriz dünyadaki ekonomik yönetim küresel Savaş konularını ağırlıklı olarak işleyen Ali Ağaoğlu sektörde yaşanan sıkıntıdan çok ekonomik Politikalar üzerinde durdu.
Son dönemde yaşanan ekonomik politikalarında Merkez Bankası´nın rolü bunun yanında küresel ülke ekonomisine etkileri üzerinde örneklerle açıklamalarda bulunan Ali Ağaoğlu Önümüzdeki 10 yıl içerisinde küresel ölçekte yaşanacak krizden bahsetti.
Konuşmasını büyük bölümünü ekonomi 20 kısmında değerlendiren Ağaoğlu,Türkiye´nin uluslararası ilişkilerini ülkeler arasındaki politikalarının ekonomiye etkileri üzerinden hareketle özellikle dolar kurunda yaşanan ağustos ayından bugüne kadar gerçekleşen kur değişiminin ekonomik üzerindeki etkisini Türkiye ve Suriye politikası İran politikası Amerika ile ilgili yaşanan sıkıntılar ve doların dünya piyasasında ulusal Endeksli etkileri konularında örneklerle açıklamalarda bulundu, bunun yanında Çin´in son dönemde yapmış olduğu küresel atıklar üzerinde duran Ağaoğlu Önümüzdeki 10 yıl içerisinde senin etrafında İpek yolu projesi ile ilgili saldırgan politikaları üzerine durdu.
Programın sonunda soru cevap şeklinde devam edildi konuklardan oldukça önemli ciddi sorular gelirken Ağaoğlu, cevaplarında politik susmazlar ve  mimiklerle hükümet politikalarını eleştiren tutum sergiledi.
Programın sonunda konuşmacı Ali Ağaoğlu´nun Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından plaket takdim edildi.
Programa CHP Manisa milletvekili A. Vehbi  Bakırlıoğlu, CHP belediye başkan adayı Besim Dutlulu, CHP ilçe başkanı İsmail Fikirli Ak parti MHP ve CHP belediye meclis üyelerinden bazıları Agiad başkanı Özkan kalın , ticaret borsası başkanı Alper Alhat, ATSO ve ATO yönetim kurulu üyeleri ATSO meclis başkanı Feride Sakarya, Akhisar OSB müdürü Mete Demir çok sayıda iş insanı ve genç girişimciler katıldı.

 


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ