LOKANTACILAR ODASI LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ

LOKANTACILAR ODASI LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ

Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 80´nci yılı nedeni ile lokma hayrı düzenlendi.

Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 80´nci yılı nedeni  ile lokma hayrı düzenlendi. Ahmet Kayalı İşhanı önünde düzenlenen lokma hayrında Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası Başkanı Pınar Güney, ?Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80´nci yıl dönümünde sevgi ve saygıyla anıyoruz. Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası olarak burada bir lokma hayrı düzenleyerek Atamızı andık. Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası olarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz? dedi.

Akhisar Lokantacı, köfteci ve tatlıcılar esnaf odası Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği lokma hayrına Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan Milliyetçi hareket Partisi İlçe Başkanı Halil Öksüz, Kadın Kolları başkanı Dilek Nisa Cabuk ve yönetim kurulu, Akhisar Ülkü Ocakları başkanı Adem Duran, yönetim kurulu, MHP Kurucularından olan ve eski ilçe başkanlığıda yapan Ali Çavdar,   Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı Altan Tavlı, bazı dernek  başkanları, oda başkanları  ve çok sayıda davetli katıldı.


Haber Kaynak : erhan çelik


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI