Manisa ATT ?Bir Meslek Tek Yürek? sloganıyla Kahvaltıda Buluştu

Manisa ATT ?Bir Meslek Tek Yürek? sloganıyla Kahvaltıda Buluştu

Manisa ATT Acil Tıp teknisyenleri birlik ve beraberlik için Sonbahar kahvaltı programı düzenledi.

Manisa ATT Acil Tıp teknisyenleri birlik ve beraberlik için Sonbahar kahvaltı programı düzenledi.

Manisa Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri Derneği (ATT-DER) Manisa İl Yönetimi ve üyeleri Sonbahara Merhaba Kahvaltısında bir araya geldi. Akhisar Babalı Garden Parkta düzenlenen kahvaltıya Manisa İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr Özlem ERGÜL Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı (ATT-Der) Alime KOCABEY,  yönetim kurulu üyeleri Manisa, Akhisar, Salihli 112´de çalışan ATT ve Paramedikler katıldı.

Akhisar Babalı Garden Parkta Düzenlenen etkinlikle konuşan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı (ATT-DER) Alime KOCABEY, Bir Pazar sabahı güzel bir günde  burada düzenlediğimiz sonbahara merhaba kahvaltımıza hepiniz hoşgeldiniz. Bizler 24 saat halkına vatandaşına seve seve hizmet eden 112 ATT çalışanları olarak hem tanışmak hem kaynaşmak için bu sonbahar kahvaltımızı düzenledik. biliyorum ki buraya kimimiz nöbetten çıkarak geldi ve kimimizde yine bizlerden görevi nöbeti devralarak hizmet veriyor. Bu etkinlikte emeği geçen herkese Manisa Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikleri Derneği (ATT-DER) Manisa İl Yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Böyle etkinliklerin birlik ve beraberlik açısından büyük fayda sağlıyor.

Manisa ATT-DER yönetim Kurulu ve tüm üyeleriyle ?Bir Meslek Tek Yürek? sloganıyla çıktığımız bu yolda tüm meslektaşlarımız için sağlıkta şiddetsiz ve Ambulans kazalarının yaşanmadığı günler diliyorum" diye konuştu. Akhisar Babalı Garden Parkta Düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılan katılımcılar bir biriyle sohbet ederek tanışıp kaynaştı. Sohbet havasında gerçekleşen etkinlik sonrasında katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET