MECİDİYESPOR,ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

MECİDİYESPOR,ŞAMPİYONLUK  KUPASINI ALDI

Manisa İkinci Amatör grubunda mücadele veren Mecidiyespor, şampiyonluk kupasını son maç öncesi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´dan aldı.

Manisa İkinci Amatör grubunda mücadele veren Mecidiyespor, şampiyonluk kupasını son maç öncesi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´dan aldı.

Kovalık sahasında saat 15.00´de başlayacak olan Mecidiyespor ile Saruhanlı 7 Eylülspor karşılaşması öncesi düzenlenen kupa töreninde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, madalya ve kupayı futbolculara takdim etti. Mecideiyesspor 2002  yılında kuruluşundan bu yana ilk kez gelecek sezon 1. Amatör Liginde mücadele verecek olan Mecidiyespor Başkanı Nurettin Adanal, Başkan Yardımcısı Bülent Topal, Genel Sekreter Hakan Halıcılar, yöneticiler Bahri İlkbahar ve Nurcan Kenan ile takım kaptanı Mert Yıkmaz kupayı kaldırmanın sevincini tüm takım ve taraftarlar ile birlikte yaşadı. Maç öncesi konuk takım Saruhanlı 7 Eylülspor kaptanı Abdurrahman Tarçın, Mecidiyespor kaptanı Mert Yılmaz´a çiçek takdim eder iken  maç öncesi Saruhanlı 7 Eylülspor takımı sahaya girişinde  Mecidiyesporlu futbolcuları alkışladı.


Haber Kaynak : erhan çelik


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI