MHP AKHİSAR İLÇE TEŞKİLATINDA GÖREV DEĞİŞİMİ OLDU

MHP AKHİSAR  İLÇE TEŞKİLATINDA  GÖREV DEĞİŞİMİ OLDU

Akhisar MHP İlçe teşkilat başkanlığına Ahmet Namal getirildi. Geçtiğimiz günlerde MHP genel merkezince Manisanın 5 ilçesinin İlçe teşkilat başkanları Genel merkezce değişitirldi.

Akhisar MHP İlçe teşkilat başkanlığınana ahmet namal getirildi. Geçtiğimiz günlerde MHP genel merkezince  Manisanın 5 ilçesinin İlçe teşkilat başkanları Genel merkezce değişitirldi. Bu  değiştirilen İlçe teşkilat başkanlarından biride Akhisar oldu. Akhisar İlçe teşkilat başkanı İbrahim Uğurlu´nun rahatsızlığı nedeni ile  başkanvekilliğini bu güne kadar Halil Öksüz sürdürmüştü. Yeni ilçe teşkilat başkanlığına getirilen Ahmet Namal parti binasında bir basın açıklaması yaptı. Başkan Namal  yaptığı açıklamada  ?Değerli basın mensupları bu gün burada hepinizi şahsım ve Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe yönetimi adına sevgi  ve saygılarımla selamlıyorum. Sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçelinin takdirleri ile almış olduğumuz görevimizde  partimizi en iyi şekilde temsil etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Akhisar ilçemizde bir görev değişikliği yaşanıyor, bir bayrak değişimi oluyor, şahsım olarak kırk yıldır neferi olaak hizmet verdiğim partimde Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin takdirleri Genel Başkan yardımcımız Eyüp Samih Yalçın ve İl başkanım Erkan Öztürk´ün tebliğleri ile Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Akhisa ilçe başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Burada hizmet etmiş tüm ilçe başkanlarımıza davamıza verdikleri hizmetten dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Akhisarımıza yakışan milliyetçi ülkücü  iradeyi en iyi şekilde temsil edebileceğine inandığımız çalışma listemizi belirledik. Bunun öncelikle  partimizeAkhisar´ımıza camiamıza vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Türk Milliyetçilerine yakışır bir biçimde davamıza hizmet edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan sevgiyi, saygıyı, kardeşliği birleştirmek sevdasıyla yola çıktık. MHP´nin inanmış ve adanmış bir mensubu olarak inanıyorum ki partimiz yeni bir güç, yeni bir heyecan ve yüksek hedeflerle yoluna devam edecektir. Burada kazanan partimiz, Ülkemiz, Manisa´mız, Akhisar´ımız olacaktır. Dün olduğu gibi bugün de Akhisar ve Akhisar Halkımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp çok çalışacağız. Kırk senemi verdiğim teşkilatımda ilk günkü neferliğimi kaybetmeden gece gündüz şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam edeceğim. Gönüllere girerek bu kutlu davanın en yükseklere ulaşması için mücadele edeceğiz. Sizleri burada görmekten misafir etmekten onur ve gurur duydum tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum? dedi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AKHİSAR İLÇE TEŞKİLATI

Ahmet Namal (Başkan), Cengiz Rizelioğlu, Tuncay Ceyhan, Önay Alp, İlkay Sümbelli, Tamer Yiğiter, Hüseyin Erdoğan, Emre Işık, Ömer Birinci, Yaşar Doğu, Mustafa Sariç, Kenan Kara, Semih Kuralı, Murat Yavaş, Sergen Süpürgecioğlu, Sabri Sargın, Nejdet Kıyak, Hakkı Kultaş, Murat Aydemir, Güner Bağır, Yusuf Selvi, Abdulah Karabıyık, Bayram Albayrak, Nejat Gözlet, Cemal Kaçmaz, Kemalettin Karagür, Mehmet Ali Demirgül, Özcan Demirel, Emre Alpay, Süleyman Gül, Veysel Namal, Kenan Akpınar, İbrahim Kırbaşlı, İsmail Kuşoğlu, Sadık Künel, Faruk Ataman, Abdülhamit Avcı, Adil Güzeltepe, Ahmet Aksakallı, Cem Özgür ve Bülent Birgi´den oluştu.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ