MHP DEN NURHAN SELÇUK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP DEN NURHAN SELÇUK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatında saat 21.00´da gerçekleşen basın açıklamasında Akhisar´lı Emekli Öğretmen Nurhan Selçuk Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatında saat 21.00´da gerçekleşen basın açıklamasında Akhisar´lı Emekli Öğretmen Nurhan Selçuk Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. MHP ilçe teşkilat binasında açıklama yapan Nurhan Selçuk yaptığı konuşmasında şöyle dedi.

?27. Dönem Millet vekilliği seçimleri için M.H.P den Manisa Aday adayıyım.Adım Nurhan Selçuk,Emekli Edebiyat öğretmeniyim. Kastamonu ile başlayan meslek hayatım,Akhisar Lisesi Edebiyat öğretmeni, Ballıca ortaokulu  Türkçe öğretmeni,Saruhanlı Gökçeköy ve Mütevelli Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve okul müdürü,Süleymanlı Dumlupınar ortaokulu,Akhisar İmam Hatip Lisesi ve Akhisar Endüstri Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni olarak devam etti.2009 yılında emekliye ayrıldım.

                Geçmişimle gururlandığım gibi,geleceğimize sahip çıkma adına yurdumun her köşesine faydalı öğrenciler gönderdim. Biz Milliyetçilere göre  eğitim, Milli ve genel olmalıdır.?İnsan? yetiştiren öğretmenlik ,gönül ve ruh işidir,Ülkü işidir.

                Ülkücü Harekete , 1975 yılında Balıkesir Necati Bey Eğitim Enstitüsü´ndeki öğrenciliğimde başladım. Üniversitenin Ülkücü Hanımlar sorumlusu olarak görev yaptım.Akhisar Türk Eğitim Sendikası´nın  kurucu üyelerindenim. Emekliye ayrılıncaya kadar,üye ve yöneticilik görevlerinde bulundum.Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim.

                Müslüman Türk hanımı,21.yüzyılda Dünya´nın dışında kalamaz. Dünyasız ahiretin, ahiretsiz dünyanın imkansızlığını bildiğimden ; Vatana hizmet  de ibadettir diyorum ve bu amaçla yola çıkıyorum.

                Anadolu´nun  fethinde ,dünyanın ilk kadın teşkilatı ? Bacıyanı Rum? kadının kahramanlığını nasıl gösterdiyse bugün de,menfaat çetesinin  eskimiş oyunlarını bozacak,Türklüğe değer kazandıracaktır.

                Atatürk;? Şuna inanmak  gerekir ki , dünya üzerinde gördüğümüz her şey  kadının eseridir? der.

                Kadın insandır.Gözü yaşlı çığlıklara el uzatılmalıdır.Bu bir beka meselesidir. Kadın hak ettiği toplumsal mevkii almalı, siyasetten ticarete , ekonomiden sanata, eğitimden spora layık olduğu mertebelere ulaşmalı.Yalnızca şiddet konuşulurken hatırlanmamalıdır.

                Türkiye´yi problemli bir ülke haline getirmek isteyenlere kardeşliğimizi gösterip , etnik ayrımı içimizde eriteceğiz.Ülkemiz üzerinde büyük,karanlık oyunlar oynanmaktadır. ?Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülkedir.? diye ağızlarının suları akan dış güçlere ?DUR? diyeceğiz. AB  uyum yasalarıyla ,Milli ve Manevi değerlerimizin sarsılmasını ,dış yardımlarla Milletimizin uyutulmasını sağlayıp Misak´ı  Milli sınırlarımızın tehlikesine göz yummayacağız.

                Mutlaka Türk birliğini kuracağız. Ama bunu 95 yıl öncesinde olduğu gibi kendisini kurtaracak ve gerçekten bağımsız harekete geçerek yapacağız. Milli mücadeleyi gerçekleştirenlerin yoluna.Bu yol Milliyetçi Hareketle olacaktır.

                ?Türkiye  ,Benliğini dış güdüme teslim etmiş tabaktaki balık asla olmayacaktır? Üreten Türkiye´de  kadınlar mesleki eğitim yolu ve finans desteği ile Aile ekonomisine katkı yapan bireyler haline getirilecektir .Kadına gereken saygı anlamını bulacaktır. Herkesin derdine derman olacak çözümlerimiz vardır. Bu sözü ben´de  veriyorum .MHP´ nin vaatleri senettir. Çünkü    biliyoruz ki  milletimizin MHP ?yi denemekten başka şansı yoktur.

                Milli bekamızın korunması ile Cumhuriyet değerlerimizin teminatı emanetlere gözü gibi bakan bir partinin mensubuyum. Bu oluşumda bulunmamın ana sebebi  de milliyetçi, kadın ve eğitimci olmamdır.

                Temsilde adalet ve yönetimde istikrarlı duruşumuzun doruk noktası ,Ülkemizin etrafında yakılan ateşin söndürülmesi, Lider ülke Türkiye ile gerçekleşeceğine inanmaktan geçmektedir.

                Vatanın ruhunda ecdadın duasını almak için çok çalışacağım. Bu konuda destekleriniz bana güç verecektir. Kararan kalplere nur olmak için var gücümle uğraşacağım.

                ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE?


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK