MHP İL BAŞKANI ÖZTÜR AKHİSARI ZİYARET ETTİ

MHP İL BAŞKANI ÖZTÜR AKHİSARI ZİYARET ETTİ

Manisa MHP İl başkanı Başakanı Erkan Öztürk 24 haziran seçimleri sonrası Akhisar MHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek teşekkür etti.

Manisa MHP İl başkanı  Başakanı Erkan Öztürk 24 haziran seçimleri sonrası Akhisar MHP ilçe teşkilatını  ziyaret ederek teşekkür etti.  Akhisar İlçe teşkilatını ziyaret eden İl başkanı Erkan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri  İl sekreteri Erdal Tenyiz ve İl muhasibi Engin Özgürengin´i MHP Akhisar İlçe Başkan vekili Halil Öksüz, yönetim kurulu ve MHP Kadın Kolları başkanı Dilek Nisa Çabuk parti binasında karşıladı. İl başkanı Erkan Öztürk´ün ziyaretinde konuşan MHP Akhisar İlçe teşkilatı başkan vekili HALİL Öksüz ?Bizleri ziyarete gelen İl başkanımız Erkan Öztürk ve yönetim kuruluna parti teşkilarım adına ve şahsım adına teşekkür eder hoşgeldiniz diyorum.

Malum yorucu bir seçim atmosferinden sonra normale yavaş yavaş dönüyoruz derken malum yerel  seçimlerin heyacanı başlayacak. Seçimler inşallah hayırlı uğurlu olur milletimize partimize memleketimize?dedi .Ziyarette konuşan İl Başkanı Erkan Öztürk ise konuşmasında  ?Malum Bir seçim geçirdik gönül isterdi ki üç dört milletvekilimiz olsun. Ama şartlar gereği mevcudu korumakla yetindik. Ben bu anlamda teşkilatlarımın çalıştığına inanıyorum ve bundan zerre kadar şüphem yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Geçmiş dönemleri hatırladığınızda biz göreve geldiğimizde 11 tane ilçe başkanımız istifa etmişti. İmza vermeyen o dönem iki ilçe vardı: Soma ve Akhisar. Sıfırdan bir parti kurduk burada açıkçası. Sıfırdan kurulan bir parti olarak çalışmalara baktığımızda mevcudu koruyabilmek MHP adına Manisa gibi bir yerde çok büyük bir başarı olduğu kanaatindeyim. Gönül elbette ki daha fazlasını isterdi.

YEREL SEÇİM ATMOSFERİNE GİRDİK

Yerel seçim atmosferine girdik ve apayrı bir sürece girdik. Bununla ilgili yeniden bir çalışma yapacağız. Eksiklerimizi yeniden masaya yatıracağız. Teşkilatlarımız elinden geleni nasıl genel seçimlerde yaptıysa yerel seçimlerde de yapacaktır. Ama yerel seçimlere göre bir avantajımız var Manisa´da yerelde iktidarda biziz. Yerel seçimlerde bunu daha iyi kullanabiliriz. Çünkü bu son süreçte siyasi partiden daha çok yapılan hizmet ön plana çıkıyor. Hizmet noktasında baktığımızda çok ciddi hizmetler  yaptığımız ve çok büyük değerler kattığımız net bir şekilde ortadadır. Hatırlarsanız 9 sene öncesi Manisa Belediyesi  ilk bize geçtiğinde vatandaşa su veremiyorduk elektrik faturasını ödeyemediğimiz için. Elektrik faturasını ödeyemeyen bir belediyeden bugün çöpten elektrik üreten bir belediyeye geldik. Bu da yereldeki bizim başarımızdır. Alaşehir kavşağı, Turgutlu kavşağı, Salihli kavşağı olsun bunlar normal şartlarda devletin yapması gereken yerler. Ama biz bir vatandaşımızın canı bu kazalara bulaşmasın diye burada elimizi taşın altına koyduk. 170 milyon gibi çok ciddi bir rakam sadece ve sadece Manisa sevgisinden dolayı üstümüze vazife olmamasına rağmen bizim belediyemiz tarafından harcanmaktadır.

MHP DİĞER PARTİLERDEN FARKLIDIR

 MHP diğer partilerden farklıdır. Mevki makam gibi yarışı yoktur. Biz sadece vatan için mücadele ediyoruz. Sayın genel başkanımız bugün başkan yardımcılığı ve benzeri şeyleri talep etmeyerek net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Genelde de yerelde de makam mevki için yarış söz konusu değildir. Mesela Alaşehir Belediye Başkanımız örnek bir başkandır. Kendisi maaşını almayıp şehit ailelerine ve Lösev´e  bağışlamaktadır. Kendi şirketindeki araçları belediyede araç yetersizliğinde kullanıyor. Böyle belediyelerle böyle genel başkanla övünmemek elde değil. Şehit ailelerine maaşını veren genel başkan ve belediye başkanları ,kendi üstüne vazife olmadığı halde karayollarının işlerini Manisa sevdası için üstlenmiş belediye başkanlarımız  ile övünmek bizim en tabi haklarımızdır. Vatandaşlarımızda yapılan bu hizmetlerin makam mevki için olmadığını görmüştür. Bu benimseyen belediyelerimizle de yerel seçimlerde net bir şekilde hazır olduğumuz anlamına gelir. Mevcut belediyelerimizi koruyarak ve onlara yenilerini ekleyerek birlik beraberlik içinde seçime hazırlanacağız. Elimizden ne geliyorsa dün ne yaptıysak bugünde aynısını yapacağız? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ