MHP KADIN KOLLARI HİLAL KART İÇİN YEMEK DÜZENLEDİ

MHP KADIN KOLLARI HİLAL KART İÇİN YEMEK DÜZENLEDİ

Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları birlik ve beraberlik içinde yoksul ailelerin yanında olmak için yemek düzenledi

Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları birlik ve beraberlik içinde yoksul ailelerin yanında olmak için yemek düzenledi. Akhisar MHP Kadın Kolları olarak Zeytinli Bahçe restoranda düzenlenen öğle yemeğinde çekiliş yaparak hediye dağıttı. Yapılan çekilişte elde edilen gelir Ramazan ay´ında geleneksel olarak düzenlenen yoksul ailelere anlaşmalı toptancılardan alınacak olan gıda paketleri için verilecek  olan Hilal kart için kullanılacak. Birlik ve beraberlik içerisinde yoksulun da evinde bir çorba kaynasın diye düzenlenen yemekte konuşan MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Nisa Çabuk şöyle dedi. ?Değerli dava arkadaşlarım sevgili misafirlerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır

Kan aktığı için bayrak bayraktır, gençler öldüğü için vatan vatandır. Üzüntümüz büyük, dünkü aldığımız habere göre Salihli Durasıllı mahallemizden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Kozak Şırnak´ta Şehit düşmüştü. Şehidimize Cenab-ı Allah´tan rahmet başta ailesi olmak üzere Türk Milletine başsağlığı diliyorum.Bu organizasyon kararını yaklaşık 25 gün önce aldığımız için içimiz buruk bir şekilde devam ettirmek zorunda kaldık. Değerli misafirlerimiz bilindiği gibi önümüzde mübarek ramazan ayı vardır.Biz parti olarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize karınca kararınca sizlerin desteği ve yardımlarıyla hilal kart dağıtımı yapıyoruz bu yemeğimizin esas amacı budur.

 24 Haziranda yapılacak olan ilk Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimi vardır.Önce ülkem ve milletim ,sonra partim ve ben diyerek Türk siyasi hayatına mührünü vuran liderimiz  Doktor Devlet Bahçeli´nin yanında şahsımız için değil fakat mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için el birliği ile çalışalım..

 Biz kadınlar olarak var gücümüzle çalışmamızın gerekliliğini de  biliyoruz. içinde bulunduğumuz ayın kutsal ay olması münasebetiyle zor şartlarda olacağını da biliyoruz.

Kurtuluş savaşında Gördesli Makbule´nin dediği gibi ?´Efem erkek aslan aslan da dişi aslan, aslan değil mi? ?´  düşman kapıya dayanmışken ben evde oturup çocuk bakmam doğru olur mu? Çocuk daha sonra yetişir vatan olmadan bayrak olmadan evlat olur mu? Efem diyen bir neslin torunlarıyız. Biliyorum ki bizim kadınlarımız büyük bir öz veriyle bütün zorluklara rağmen bunu başaracaklardır. buna inancım tamdır. Diyorum ki ; Cumhur ittifakı milletin aklı; hepinizi saygıyla selamlıyor. bizlere destekte bulunan tüm arkadaşlarımıza ve büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz. Ne Mutlu Türküm diyene.? Dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ