SİYASET

SİYASET Haberleri

MHP´Lİ AKÇAY AKHİSAR´DA

MHP´Lİ AKÇAY AKHİSAR´DA

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gittiği Akhisar´da ?Devlet ve milletin bekası birinci öncelikli meselemizdir. Bu meseleye sahip çıkmak Cumhur İttifakı´nın temel ilkesidir. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiy

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gittiği Akhisar´da ?Devlet ve milletin bekası birinci öncelikli meselemizdir. Bu meseleye sahip çıkmak Cumhur İttifakı´nın temel ilkesidir. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için mecliste güçlü MHP? dedi.

 

MHP Manisa milletvekili ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Akhisar´daydı.

MHP Akhisar ilçe başkanvekili Halil Öksüz, MHP Akhisar kadın kolları başkanı Dilek Nisan Çabuk ile MHP Manisa milletvekili adayı Celalettin Çabuk´un eşlik ettiği Erkan Akçay Akhisar sanayi esnafını da ziyaret etti. Sanayi esnafının yoğun destek ve ilgisinden memnun olduklarını belirten Akçay 24 Haziran seçimlerine ilişkin bilgi verdi. Seçmenlere ?Mutlaka sandığa gidin? çağrısı yapan Akçay ?24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye´nin geleceğinin şekilleneceği bir seçimdir. Bu nedenle 24 Haziran´da sandığa gidin; çözülmemizi isteyenlere, birbirimize düşmemizi gözleyenlere en büyük dersi Cumhur İttifakını ve MHP´yi yükselterek verin? dedi.

 

Seçim sürecinde devlet ve millet bekasının öncelikli mesele haline geldiğini ifade eden Akçay ?Cumhur İttifakının temel ilkesi bu meseleye sahip çıkmaktır. Cumhur İttifakı milli güçlerin duruşu, Türkiye´nin geleceği, büyük Türkiye´nin inşasının adımıdır. Sevdamız vatan, sedamız millet ve devlettir. Küresel komploculara ve onların yerli işbirlikçilerine karşı ülkemizi koruyacağız. Şehitlerimizin kanlarıyla rengini verdiği ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesini vatanımızdan eksik etmeyeceğiz.? dedi.

 

?Hedef Güçlü ve Büyük Türkiye´dir?

 

Açıklamalarında terörle mücadelede gelinen aşamaya değinen Akçay, Kandil´e operasyona destek vererek ?Kandil mağaraları, terör koridorları yok edilmelidir? dedi. Muhalefet partilerinin terörle mücadeledeki duruşlarını da eleştiren Akçay ?Biz sınır güvenliğini sağlamış, güvenli ve huzurlu bir Türkiye için terörle mücadele diyoruz, sınır ötesi operasyonlara destek veriyoruz, Kandil´in yok edilmesi çağrısını yapıyoruz; yıkım ittifakı ?El-Bab´da ne işiniz var, Afrin´e girmeyin, Menbiç´e yanaşmayın, Kandil´e dokunmayın´ diyor. Milletimizi bu kirli ittifaka kurban ettirmeyeceğiz. Milletimizin birliğini, devletimizin dirliğini, ülkemizin bütünlüğünü 24 Haziran´da Cumhur İttifakıyla, güçlü MHP ile yükselteceğiz. Milletin birliği, devletin dirliği, ülkenin güvenliği esastır. Hedef güçlü ve büyük Türkiye´dir.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ