GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

MİLLİ KÜLTÜR SERGİSİ AÇILDI

MİLLİ KÜLTÜR SERGİSİ AÇILDI

Altıeylül Ticaret Borsası İlköğretim Okulu 4-F öğrencileri öğretmenleri Zahir Özer´in önderliğinde velilerin de katkısıyla Milli Kültür ile ilgili sergi açtı.

Altıeylül Ticaret Borsası İlköğretim Okulu 4-F öğrencileri öğretmenleri Zahir Özer´in önderliğinde velilerin de katkısıyla Milli Kültür ile ilgili sergi açtı. Sergi açılışını Okul Müdürü E.Reşit Akçay, Şube Öğretmeni Zahir Özer ve velileri temsilen Barış Kemahlıoğu yaptı.

Açılış öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Akçay;?Sevgili öğrenciler,değerli öğretmen arkadaşlarımız, sayın velilerimiz, kıymetli katılımcılar. Bugün bu arada 4-F şubemizin hazırlamış olduğu milli kültürümüzle ilgili sergiyi açmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Milli kültürümüz  bizi ayakta,canlı tutan ve yaşantımızda çok büyük bir önemi olan değerlerimizdir. Kullandığımız kaplardan tutunda giydiğimiz kıyafetlerden yere serdiğimiz halıdır, kilimdir benzeri ürünler ve yaptığımız yemeklere kadar hepsi kültürümüzü oluşturur. Bunun yanında tabi ki düğünlerde, özel günlerde kullandığımız eşyalar da kültürümüzün birer bir parçasıdır. Bunlar geleceğe aktaracağımız unsurlardır. Aynı zamanda geleneksel olarak geçmişte kullandığımız burada teşhir olarak sergilenecek ürünlerimizi de göreceksiniz. Velilerimizin katkılarıyla oluşan ve öğretmenimizin koordinesinde oluşturmuş olduğumuz bir sergidir. Hem öğretmenimize,öğrencilerimize ve sayın velilerimizi kutluyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.? dedi. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve çok sayıda velilerin katıldığı sergide yöresel yemekler, tarihi eşyalar yoğun ilgi gördü.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI