MİNİK KALPLERDEN MUHTEŞEM BİR OKUMA BAYRAMI

MİNİK KALPLERDEN MUHTEŞEM BİR OKUMA BAYRAMI

Akhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2016-2017 eğitim öğretim yılı 1/A ve 1/B sınıfı öğretmenleri Nevin BAKEK ve Hava BAKIR´ın hazırladığı okuma bayramı etkinliği 24 mayıs Çarşamba günü Ova Kasabı Erkan Yöntem Usta´nın yerinde yapıldı.

Akhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2016-2017 eğitim öğretim yılı 1/A ve 1/B sınıfı öğretmenleri Nevin BAKEK ve Hava BAKIR´ın hazırladığı okuma  bayramı etkinliği 24 mayıs Çarşamba günü Ova Kasabı Erkan Yöntem Usta´nın yerinde yapıldı.     Sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrenciler şiirler, skeçler, müzikli oyunlar,tekerleme ve sayışmalar,dersler konuşuyor,meyveler konuşuyor,sayılar konuşuyor,meslekler, Karagöz ve öğretmen oyunu, Nasrettin hoca ve karısı oyunu , geli kaynana atışması ve kına gecesi gösterisi sergilendiler.                  

  Gösterilerinin bitiminde sınıf öğretmenleri Nevin BAKEK ve Hava BAKIR öğrencilerine madalyonlarını takdim ettiler. Madalyon töreninden sonrada öğretmenlerimiz bu gecenin yapılmasında kendilerine yarımcı olan sınıf anneleri Gülay ÇETİNER ve Sebahat SAÇAR´a teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Gecenin sonunda Okul Müdürümüz Rıfat BALCI öğrencilerimizi tebrik ederek sınıf öğretmenlerine teşekkür buketlerini takdim ettiler. Gecede emeği geçen herkese tebriklerini ilettiler. Öğretmenlerimiz Okuma Bayramımızda bizleri yalnız bırakmayan  Okul Müdürümüz Rıfat BALCI´ya okulumuz öğretmenleri Mustafa Zekiroğlu´na, Bülent Şen öğretmenlerimize öğrenci velilerimize ve yakınlarına öğrencilerimize teşekkürlerini sundular. Ayrıca  Ova Kasabı Erkan Yöntem Usta´ya ve personeline de verdikleri kaliteli hizmetten dolayı da teşekkür ettiler.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ