MİNİK ÖĞRENCİLERDEN SAĞLIKÇILARA MORAL

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN SAĞLIKÇILARA MORAL

Akhisar Nadide Fazıl Aysu Fatih İlkokulu 2/B sınıfı öğrencilerinden sağlık çalışanlarına moral mektubu yazıldı ve Evde Kal videosu çekildi.

Akhisar Nadide Fazıl Aysu Fatih İlkokulu 2/B sınıfı öğrencilerinden sağlık çalışanlarına moral mektubu yazıldı ve Evde Kal videosu çekildi. Sınıf öğretmeni Serkan Gürlüoğlu öncülüğünde sınıf öğrencileri uzaktan eğitim kapsamında mektup yazdı ve yazılan mektupların konusunda Koronavirüs salgınında gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam eden sağlık çalışanlarına moral verici hitamlar yer buldu. Yazılan mektuplar öğrenci velileri tarafından 2/B sınıf öğretmeni Serkan Gürlüoğlu´na ve Okul Müdürü İsmail Yalturak´a takdim edildi. Teslim edilen mektuplar Akhisar Mustafa Kirazoğlu Baş Hekimi Erol Karaca´ya makamında, sınıf öğretmeni Serkan Gürlüoğlu ve Nadide Fazıl Aysu Fatih İlkokulu Müdürü İsmail Yalturak tarafından verildi. Hastane Baş Hekimi Erol Karaca konu üzerine tüm öğrencilere sevgilerini ifade edip salgın bitip okullar açıldığında okul öğrencilerini ziyarete geleceğini söyledi.

ÖĞRENCİLER EVDEKAL DEDİ

Akhisar Nadide Fazıl Aysu Fatih İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri Baş Hekim Erol Karaca´ya yazdıkları mektuplar haricinde Evde Kal Türkiye videosu çektiler. Aileler tarafından evde amatör aletlerle çekilen videolar sosyal medya üzerinden eğitmenlerine teslim edildi ve Serkan Gürlüoğlu´nun çalışmaları sonucunda #EvdeKalTürkiye videosu son halini aldı. Videoda öğrenciler ?Biz Türkiye´yiz, dünyanın en büyük ailesi. Her bir acı, öbek öbek birleştirir bizi. Üzüntümüz ortak, sevincimiz ortak, umudumuz ortak bizim. Daha dün Elazığ´da, deprem altındaydık biz. Van Bahçesaray´da, çığ altında kalmadık mı hepimiz? Van Başkale´deki depremde, birlikte yakmadık mı ağıtlarımızı. İdlib´ten gelen haberle, hepimiz şehit olmadık mı? Bugün yepyeni acı kapımızda, her birimiz solunum cihazlarında, bekleyen hastalar değil miyiz? Sağlık çalışanlarını balkonlarımızda, dakikalarca alkışlayan hepimiziz. Ama bu sefer, yapabileceğimiz bir şey daha var. Dedelerimiz, ninelerimiz için hasta yakınlarımız için sağlık çalışanlarımız için milletimiz Türkiye için EvdeHayatVar, HayatEveSığar, EvdeKalAkhisar, EvdeKalManisa, Virüs var evde kal Türkiye, EvdeKalTürkiye, hepimiz için.? İfadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI