MÜFTÜLÜK TARIM İŞCİLERİ VE ÇOCUKLARI UNUTULMUYOR

MÜFTÜLÜK TARIM İŞCİLERİ VE ÇOCUKLARI UNUTULMUYOR

Müftülük Hizmetlerinde Mevsimsel Tarım İşcileri ve Çocukları Unutulmuyor

Müftülük Hizmetlerinde Mevsimsel Tarım İşcileri ve Çocukları Unutulmuyor

     Akhisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi iş birliğinde mevsimsel tarım işcilerine ve çocuklarına yönelik ziyaretler düzenledi.

     Bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdüren Akhisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Coronavirüsle mücadele kapsamında mevsimsel tarım işçilerine ve çocuklarına alanda çalışan din görevlilerinin riyasetinde  manevi destek hizmeti sunuyor, rehberlik ediyor.

      Akhisar İlçesi Akselendi Mahallesi´nde, Akhisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri iş birliğinde hazırlanan hediye paketlerini ve Dinimi öğreniyorum kitap setini mevsimsel tarım işcilerinin çocuklarına dağıttı. Tarım işcilerini ve Çocuklarını evlerinde ziyaret eden ilçe müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu;´´Bu sene pandemiden dolayı Yaz Kur´an Kurslarına gidemeyen çocuklarımızın kitaplarını evlerine ulaştırıyoruz´´ diyerek kitap ve beraberinde hediyelerini dağıttı. İlçe Müftüsü gayretlerinden dolayı Gençlik Koordinatörlüğüne ve mahalle din görevlilerine teşekkür etti. Ziyarete Şube Müdürü Kamil AYVAZ, Şef Hasan UÇMAK, Din Hizmetleri Uzmanı Hüseyin DİRGİ ve Akhisar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Din Görevlileri de katıldı.

      Müftülüğün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden tarım işçileri İlçe Müftülüğüne teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM