OKAN BURUK; BİZ İYİ BİR TAKIMIZ

OKAN BURUK; BİZ İYİ BİR TAKIMIZ

Süper Ligde ilk iki haftayı bir galibiyet bir beraberlik ve 4 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor Kasımpaşa Maçı hazırlıklarına hırs ve istekle hazırlanıyor.

Süper Ligde ilk iki haftayı bir galibiyet bir beraberlik ve 4 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor Kasımpaşa Maçı hazırlıklarına hırs ve istekle hazırlanıyor. Futbolcuların oldukça neşeli olduğu görülen idmanda kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışma yaptıran teknik direktör Okan Buruk taraftarın yüzünü güldürecek açıklamalar yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Okan Buruk iki haftanın sonunda alınan dört  puanın çok önemli olduğunu belirtti. Buruk; ?kazanmak için çaba sarf ettik ve bunu sahaya iyi yansıttık.  İlk hafta kazandık, Antalya maçında da çok daha iyi oyun oynayan taraf bizdik. Kazanmak için her şeyi yaptık, hak ta ettik. Ama maçın son bölümlerinde maçı mağlup da bitirebilirdik. Çok net gol pozisyonlarına girdik. Maçı daha erken dönemde kendi lehimize çevirmemiz gerekirdi. Kötü goller yedik. Bizim geçen senenin  son haftalarından beri  gelen gol yememek gibi özelliğimiz var. Bu senede gol yemeden başlamıştık ama kolay iki tane gol yedik. Tabii ki futbolun içinde bunlar oluyor. Kendimizi daha iyi geliştirmek için daha fazla çalışacağız. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.

GÜZEL BİR MAÇ OLACAK

Takımda herhangi bir eksik olmadığını belirten Okan Buruk Kasımpaşa karşısına tam kadro çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Buruk; ?Bazı ağrısı olan oyuncularımız var. Antalya maçına da iğne ile çıkan oyuncularımız oldu. Ama burada fedakarlık da var. Ancak bir sıkıntımız yok. Kendi sahamızda oynayıp, hedeflerimiz doğrultusunda kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. İyi bir takıma karşı oynuyoruz. Kasımpaşa da iki haftada dört puan topladı. Hücumda etkili oyuncuları var. Bizim de geçen seneden kalan bir takım olgumuz var. Yine güzel bir maç olacak. Antalya maçı kazanma isteği  ve mücadele adına çok güzel bir maç oldu. İzleme zevki çok yüksek maç oldu.  İnşallah bu haftada aynı şekilde bir maç bekliyoruz ? dedi.

SEZON BAŞINDA SEZON ORTASI TAKIM GÖRÜNTÜSÜ VERİYORUZ

Ligin açılışından bu güne, hazırlık dönemi dahil 6-7 haftadır çalıştıklarını belirten Buruk takımın ve oyuncuların performanslarının % 70, 80 düzeyinde olduğunu , birkaç hafta içinde istenen performans düzeyine çıkacağını ifade etti. Sezon başında performans düzeyi her takımın istediği düzeyde olmayabiliyor. İlk iki haftaya baktığımızda 90 dakikayı çok rahat oynayan takım görüntümüz var. İki takıma karşı da 90 dakikalık maç boyunca üstün oynadık. Sezon başında , sezon ortasındaki bir takım görüntüsü verdik. Özellikle milli takım arasında burada açılışına imkanımız olacak ve bu süreçte takımı daha da yukarılara çekeceğiz.

BİR İKİ TAKVİYE TAKIMI TAMAMLAR

Transferle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Okan Buruk bir veya iki oyuncu takıma katabiliriz. Takviye yapmamız gereken bölgeler var. İnşallah o transferleri de yapıp takımı güçlendireceğiz. Bu arada geçen yıldan takımda olan ve performansları oldukça iyi olan, takıma yeni katılan, kısa sürede uyum sağlayan oyuncularımız var. Bunlar da tabii ki bizi sevindiriyor. İnşallah takımımızı güçlendirmek adına takviyeler yapacağız. İyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Takımımızı ne kadar güçlendirirsek o kadar iyi olacak.


Haber Kaynak : erhan çelik


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI