ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ´NDEN ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ´NDEN ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Özel Akhisar Hastanesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Uzman Klinik Psikolog Merve Akdeniz Yapıcı katılımı ile , Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ?Sosyal Çevrenin Düzenlenmesi, Stresle Baş Etme Yöntemleri, Sosyal Medy

Özel Akhisar Hastanesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Uzman Klinik Psikolog Merve Akdeniz Yapıcı katılımı ile , Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ?Sosyal Çevrenin Düzenlenmesi, Stresle Baş Etme Yöntemleri, Sosyal Medya ve TV Dizilerinin Çocuklar Üzerindeki Etkisi, Arkadaş Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar? başlıkları altında seminer gerçekleştirildi.

Seminere Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nazan Paşalı Bahar, Moda Tasarım Teknolojileri Bölüm Şefi Betül Gölçek, Atölye Şefi Cemile Bal, Bölüm Öğretmenleri Sevgi Candan Yetiş, Selda Canbaz ve öğrenciler katılarak büyük ilgi gösterdi.

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nazan Paşalı Bahar, Özel Akhisar Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Merve Akdeniz Yapıcı´ ya seminer için çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.Uzman Klinik Psikolog Merve Akdeniz Yapıcı´da ;? Ocak ayında öğrencilerimiz bir seminer daha istediler. Bizde onlara sözümüzü verdik, farklı konularda buluşmak dileğiyle.? dedi.

Hastane Müdürü Çiğdem İmre Gül; ?Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz seminer gençlerimize çok faydalı kazanımlar sağlayacaktır. Gençlerimizi destekliyoruz ve hayat boyu alacağı kararlar da başarılar diliyoruz.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”