Park Kulüp Derneğinden, pilav hayrı!

Park Kulüp Derneğinden, pilav hayrı!

Akhisar Park Kulüp Derneğinin 20 Ekim´de yapılan genel kurulda başkan seçilen Halil İbrahim Doğan, Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 80. yıl dönümü ve diğer üyeler için Dernek de pilav hayrı yaptı.

Akhisar Park Kulüp Derneğinin 20 Ekim´de yapılan genel kurulda başkan seçilen Halil İbrahim Doğan, Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 80. yıl dönümü ve diğer üyeler için Dernek de pilav hayrı yaptı. Park Kulüp Derneğinin pilav hayrına eski belediye başkanı Ahmet Dutlulu, eski CHP ilçe başkanı İsmail Şahin, CHP Belediye başkan aday adayları ve eski dernek başkanları üyeleri katıldı.

Yaklaşık 20 gün önce genel kurul üyeleri tarafından göreve gelen Akhisar Park Kulüp Derneği Başkanı Halil İbrahim Doğan  ?Yönetim kurulu üyelerimiz Kani Çötelli, Bülent Çırak, Mehmet Haşlaker, Sadettin Özar, Hüseyin Öneykan,Fatih Giyik, Halil Akçalı Kani Çötelli, ile karar alarak bu etkinliği yaptılar. Yönetim olarak ilk etkinliğimizde, Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 80. yıl dönümü ve diğer üyelerimiz anısı için önceki yıllada yapılan sünnet etkinliklerini yeniden yeni yönetimizle beraber alınacak kararlardan sonra yine eski günlerimize döneceğiz ben Halil İbibahim Doğan olarak yeni yönetim arkadaşlarımızla beraber eski tüm geleneklerimizi yeniden yaşatacağız yani Akhisar Park Kulubü Eski günlerine döndüreceğiz dedi  Hayrımıza katılan misafirlerimiz ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”