PAZAR GÜNÜ SANDIKTAN BAŞKAN ÇIKACAK

PAZAR GÜNÜ SANDIKTAN BAŞKAN ÇIKACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye başkan aday adaylarının tanıtımının ve belediyecilik anlayışının basınla paylaşıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu Pazar günü CHP üyelerinin katılımı ile yapılacak aday

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye başkan aday adaylarının tanıtımının ve belediyecilik anlayışının basınla paylaşıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu Pazar günü CHP üyelerinin katılımı ile yapılacak aday belirleme oylamasının Akhisar´ın yeni belediye başkanını belirleyeceğini belirtti.

CHP´li altı aday adayının ve CHP Manisa milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu´nun katılımı ile gerçekleşen toplantıda aday adaylığı döneminde yapılan çalışmalar ve CHP´nin belediyecilik anlayışı hakkında bilgiler veren Bakırlıoğlu CHP´nin belediyecilikte başarılı olduğunu, bu seçimlerinde çok önemli olduğunu vurguladı.

KORAKOR BİR SEÇİM YAŞAYACAĞIZ

Bakırlıoğlu konuşmasında ? Bu güne kadar tüm seçimlerin önemli olduğu hep söyledik. Şimdi görüyoruz ki bu seçim öncesinde CHP gibi iktidar partisi ve ortağı olan parti de seçimin önemine dikkat çekiyor. Görünen o ki bu süreçte bizi kora kor bir seçim bekliyor? diyerek zorlu bir seçim sürecinin kendilerini beklediğini belirtti.

SANDIKTAN ADAYIMIZI DEĞİL AKHİSARIN BELEDİYE BAŞKANINI ÇIKARACAĞIZ

Bakırlıoğlu, ?Akhisar´ımızda hepinizin tanıdığı altı tane aday adayı arkadaşımız var. Allah izin verirse Pazar günü sandığımızı ortaya koyacağız. Bu sefer biz iddialı konuşuyoruz. Pazar günü biz Akhisar´da Cumhuriyet Halk Partisinin aday adayını belirlemeyeceğiz. Pazar günü sandıktan çıkan arkadaşımız bizim Akhisar´ın belediye başkanı olacak. Bu konuda çok iddialıyız? dedi.

BELEDİYECİLİKTE İDDİALIYIZ

Sadece seçimi kazanmak konusunda değil iyi belediyecilik yaptıkları konusunda da iddialı olduklarını belirten Bakırlıoğlu; ?Esasında belediyecilikte de çok iddialıyız. Geçen günlerde insani gelişmişlik vakfının açıklamış olduğu bir araştırma var ki bu her sene yapılıyor.Türkiye´deki tüm ilçe belediyelerini insani gelişmişlik seviyesi olarak yukardan aşağı sıralıyor. Geçen yıl da yapılmıştı bu anket. Türkiye´de on sekiz tane ilçe belediyesi çok yüksek insani gelişmişlik seviyesine sahipti.Bunların on üç tanesi çok şükür Cumhuriyet Halk Partisinin belediyesi idi.Bu sene yine yapılan araştırmada otuz tane çok yüksek insani gelişmişlik seviyesine sahip ilçemiz varmış. Bunların yirmisi, hatta ilk yirmisi Cumhuriyet Halk Partisi belediyesi. Bu bir tesadüf değildir. Bu bir başarıdır. Buradan biz , Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğinin dokunduğu yerde yeşerttiğini, bereketlendirdiğini, yaşam düzeyini yükselttiğini algılamalıyız. İnşallah pazar günü sandıktan çıkan arkadaşımız da Akhisar´da belediye başkanı olacak. O arkadaşımız kim ise, Akhisar´ı hak ettiği yere, Akhisarlıları hak ettiği hizmet anlayışı ile buluşturacak. Bu konuda kendimize, arkadaşlarımıza, partimize çok güveniyoruz? dedi.

ESKİ HATALARI YAPMAYIP BU SEFER KAZANACAĞIZ

2014 seçimlerinde yapılan yerel belediyeler seçimindeki kendi adaylığını ve seçimi az oy farkla kaybetmiş olmalarını değerlendiren Bakırlıoğlu, bu konuda kendisinin sorumluluğu kabul ettiğini ve bundan ders çıkarttıklarını ifade etti.

Bakırlıoğlu konuşmasında ?Esasında Akhisar Belediye başkanlığını kazanmak Cumhuriyet Halk Partililer için, buradaki aday adayı arkadaşlarımız ve hepimiz için bir görev, bir vazife. Geçen sefer, benim de aday olduğum 2014 yerel seçimlerinde biz bu seçimi çok az bir oy farkı ile kaybetmiştik. Ben kendimi, partime ve Akhisarlılara karşı sorumlu ve borçlu hissediyorum. Çünkü biz bir beş yıl boyunca Akhisar´ı,enerjisi bitmiş, tükenmiş bir belediyecilik anlayışına teslim ettik. Bu konuda biz kendi öz eleştirimizi verdik. Geçen sefer yapmış olduğumuz hataları bu sefer tekrarlamıyoruz ? sözlerine yer verdi.

KİMİN BAŞKAN OLACAĞI DEĞİL CHP´NİN KAZANMASI ÖNEMLİ

Bakırlıoğlu ?Amaç kimin belediye başkanı olacağı değil, amaç Cumhuriyet Halk Partisinin Akhisar´da belediyeyi kazanması. Akhisarlıları hak ettikleri belediyecilik anlayışı ile buluşturmak konusunda kendimize güveniyoruz. İnşallah Pazar günü anlımızın akı ile çıkıp, arkadaşlarımızdan birini Akhisar´ımızın belediye başkanı olarak çıkaracağız?dedi.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ