GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

PTT´DEN YENİ HİZMET

PTT´DEN YENİ HİZMET

Akhisar´da yıllardır halkına hizmet veren PTT yeni bir hizmete daha başladı.

Akhisar´da yıllardır halkına hizmet veren PTT yeni bir hizmete daha başladı. PTT 31 Temmuzda son olan Motorlu Taşıtların 2. Tahsilatına da başladı.

PTT´den bu güne kadar sadece trafik cezası ya da idari para cezası ödemeleri yapılabiliyordu. Ancak PTT hizmetlerine bir yenisini daha ekledi ve bundan sonra PTT´den Motorlu Taşıtlar Vergisi de ödenebilecek.31 Temmuzda son olan Motorlu Taşıtlar vegisinin PTT´den yapılmaya başladı. PTT AŞ´den yapılan açıklamaya göre, PTT A.Ş ile Gelir İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde bugüne kadar PTT işyerlerinden sadece trafik cezası ile karayolları geçiş ücreti ve idari para cezası tahsilatları yapılıyordu. Geliştirilen yeni bir yazılımla MTV ile Karayolu Taşıma Kanunu kapsamındaki cezalar da PTT´ye ödenebilecek.

Akhisar´da PTT vatandaşa güler yüzlü personeli ile hizmet veren her geçen gün teknolojiye ayak uydurarak emekli, yaşlı, engelli, mektup ve gönderi gibi daha bir çok hizmette bulunuyor. PTT Mektup, kargo gibi çeşitli türde gönderi kabulü ve teslimi, bankacılık işlemleri işlemleri, telgraf,havale işlemleri, hesap işlemleri, döviz bozdurma, fatura ödemeleri, vergi ve ceza ödemeleri, maaş ve yardım ödemeleri, maaş müşterilerine kredi verme işlemleri gibi bir müşterinin ihtiyaç duyabileceği tüm işlemler yapılıyor.


Haber Kaynak : erhan çelik


VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”