SABAH NAMAZI İLK BULUŞMASINI ÇİÇEKLİ´DE GERÇEKLEŞTİRDİ

SABAH NAMAZI İLK BULUŞMASINI ÇİÇEKLİ´DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Akhisar´da yıllardır devam eden ve gelenek haline gelen Cumartesi sabah namazı buluşmasının ilki Çiçekli camiinde başladı.

Akhisar´da   yıllardır devam eden ve gelenek haline gelen Cumartesi sabah namazı buluşmasının ilki Çiçekli camiinde başladı.

Akhisar´da her Cumartesi bir başka camide buluşarak hem kaynaşma hem Allah´a olan kulluk borcu ibadetini hep birlikte yapmak için düzenlenen sabah namazı buluşması bu Cumartesi Çiçekli Camiinde gerçekleştirildi. Akhisar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü  ve Çiçekli camii din görevlileri Resul Emre, Serdar Özkök´ün önderliğinde düzenlenen sabah namazı buluşmasında genci yaşlısı camiyi doldurdu. Sabah ezanına müteakip cami cemaatinin ölmüşleri  ve tüm ölmüşlerin ruhuna Yasin Emre´nin okuduğu Yasin´i Şerif ile başladı. Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nun kıldırdığı sabah namazına müteakip yine ilçe müftüsünün yaptığı dini sohbet ve kısa bir konuşma ile devam  etti.  Sabahın seher vaktinde kılınan namaz, yapılan sohbet ve duaları dinlemek ve sevabına nal olmak için bayanlarda katıldı.  20 Ekim´de İnciler camiinde, 27 Ekimde Şeyhisa camiinde düzenleneceğinin duyurulmasından sonra cemaate  zeytin,peynir,bal, tereyağı,pide ve çay ikramlı kahvaltı ikramı yapıldı. Sabah namazı buluşması kahvaltıdan sonra Şeyhİsa Camii din görevlisi Bayram Uçak´ın yaptırdığı dua ile son buldu. Programa cami cemaatinin yanı sıra diğer camii din görevlileri katıldı. Kahvaltıdan sonra cami cemaati ve din görevlileri İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ile sohbet etti.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK