SİYASET

SİYASET Haberleri

ŞAHİN, YAPILACAK KONGREDE ADAYIM

ŞAHİN, YAPILACAK KONGREDE ADAYIM

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Şahin, parti binasında yönetimi ile birlikte adaylığını açıkladı.İsmail Şahin Adaylık konuşması yaptı. Seçim İçin yönetim listesini açıkladı.

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Şahin, parti binasında yönetimi ile birlikte adaylığını açıkladı.İsmail Şahin Adaylık konuşması yaptı. Seçim İçin yönetim listesini açıkladı.

İsmail Şahin,  ?yine ilçe başkanı olmak istiyorum? dedi.

İsmail Şahin´in adaylık yönetim listesinde Mali Müşavir Hüsnü Erer, Makina mühendisi Zerrin Mastan, Mimar Ahmet Şen, Mali Müşavir Evren Çetinler, Ev Hanımı Dilek Cesuroğlu, İnşaat Mühendisi Hülya Polat,Elektrik Teknikeri Hakan Dikilikaya, Emekli memur Server Goral, Esnaf Hilal Dik Tınmaz, Esnaf Murat Şentürk,Müteahit Musa Can, Eğitim-İş Başkanı Ali İlhan, İnşaatçı Ertuğrul Yılmaz, Emekli İşçi ve Sendikacı Hasan Çobankaya,Tekniker İsmail Atar, Emekli Öğretmen Cemali Serficeli, Zeytin işletmecisi Necati Yıldız, Sendikacı İşçi Hüseyin Karaman, Emekli Öğretmen Barış Durgut, Çiftçi Hasan Dağ, Sosyolog Eğitim Danışmanı Burak Yurdakul, Satış Danışmanı Enes Gezgin,  Ev Hanımı Ayşeokkalıoğlu yer aldı.

Basın Açıklamasından önce Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu yapıldı.

Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz hepinize hoşgeldin der, en içten saygı ve sevgilerimi sunarım diyerek sözlerine başlayan İsmail Şahin, ?Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, CHP 1950´lerden sonra demokrasiyi tesis etmek için yola çıkmıştır. O günden bugüne tüm Türkiye´de demokrasiyi savunan, insan haklarını savunan, emeği ve alın terini savunan Cumhuriyet Halk Partisidir. Ülkemizde demokrasiyi savunurken parti içi demokrasiyi de göz ardı etmemiştir Cumhuriyet Halk Partisi. Türkiye´de muhafazakar ve liberal partiler biat kültürünü yenilerken Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri diyor seçimle ilçe ve il başkanlarını, parti meclis üyelerini özgür iradesi ile seçmektedir. Bize kimse sen aday olabilirsin, olamazsın diye genel merkezden talimat yoktur.

Bu memleketin, demokrasinin teminatı Cumhuriyet Halk Partisidir.Değerli dostlar, Cumhuriyet Halk Partisi bu devleti kuran, bu toprakları bize vatan yapan kurucu iradenin partisidir. Köklerini kuvayi milliyeden almaktadır. Onun için bu çınar devamlı filiz vermektedir.Yeni filizler vermektedir. Bizler, bu ülkenin bu kadar fasizmin  olduğu, batı emperyalizminin baskı yaptığı dönemlerde kalkandır Cumhuriyet Halk Partisi. Bu anlamda hepimiz gururluyuz, hepimiz sevdalıyız. Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde kazanan kaybeden olmayacak. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak. Bu anlayışla bu partideyiz...

Değerli dostlar, ben ve ekibim 2015 24 şubatında göreve geldim.O günden bu güne 3 yıla yakın süre geçmektedir.  3 yıl içerisinde 3 seçim yaptık. 7 haziran seçimleri Akhisar´da 26 yıl sonra birinci parti olmayı başardık. 1 Kasım seçimlerine giderken yine oyumuzu arttırdık. Bu yıl içerisinde 16 nisanda rederandumda başarılı çıktık. 2010 referandumu ile 2016 referandumu hayır oyları arasında fark vardır. 2010 seçimlerinde hayır tarafındaydı, 2016 referandumunda evet tarafındaydı. Bunu da göz ardı etmeyelim.

Değerli dostlar, o günden bu güne partimizi her platformda her alanda en iyi temsil ettiğimize inanıyorum. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa birlik ve beraberlik içerisinde ilk başta yaptığımız Aslan yattığı yerden belli olur anlayışıyla ilk önce partimize hizmet ettik. Uzun yıllar araç ihtiyacımız vardı. aracımızı da aldık. İki beldemizde örgütlenme şimdiki mahalle temsilciliğimiz yoktu. Dağdere gibi zor bir beldede 2 yılı geçmiş bir sürede Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı dalgalanıyor. Beyoba beldemizde yıllardan beri orada arkadaşlarımızın talepleri olmasına rağmen orada mahalle temsilciliği açamadık. Üç seçimde de çalıştık. Aracın alınmasında bu partilerin emekçileri ekonomik güçlerini ortaya koydular. Üç seçimde dağ taşta partinin bayrağını amblemini broşürünü dağıtan parti emekçileri her şeyini yüreğini koyan, parasını koyan siz partinin emekçilerine sizleri teşekkür etmeyi  bir borç bilirim. Şükranlarımı sunarım. Sizlerin önünde saygı ile eğiliyorum.

Benim burada birçok arkadaşım var. üç seçimde ağacın tepesine dağa taşa pankart yzadılar. Aç demediler, susuz demediler. Gece demediler, gündüz demediler. Hepsini burada görüyorum. Çalışarak oluyor. İnsanlara dokunarak oluyor. Başka türlü başarılmaz. Lafla peynir gemisi yürümez. Biz Cumhuriyet Halk Partililer, sosyal demokrat bir partidir. İktidara geldiğimiz zaman toplum örgütlü hale gelecek. Her alanda her yerde örgütleneceğiz. Örgütlenmeden bu faşizmin suntaları asla başımızdan atamayız. Bunlar emperyalizmin buradaki uşaklarıdır. Yaptıkları emperyalizm güçlerine peşkeş çekmektir. Biz örgütleneceğiz. Başka türlü savaşamayız. 11 aralıktan sonra sandıkta örgütleneceğiz. Halkın içinde örgütleneceğiz. Başaracağız. Sandıktan kim çıkarsa çıksın hep beraber çalışacağız.

Toplumda şöyle bir algı var. kavgalı eve kimse kız vermez. Kavgalı evde bereket olmaz. Bu anlayışı öne çıkaracağız. Bazı eleştiriler var. 13-14 köyümüzde üyelerimiz yok. 10 kasımda araç tahsis ederek kadınlarımızın anıtkabire ziyaretini sağladık. Şimdi yine ben ilçe başkanı olmak istiyorum. Pazar günü yapılacak kongrede adayım. 11 aralıkta bana ve ekibime görev verirseniz seçimden sonra sandıkta örgütlenme eğitimine başlayacağız. Partimizin propagandasını, ideolojisini  dağa taşa nerede olursa olsun çarşıda Pazar yerinde en üçra köylerde hangi ortamda olursak olalım 3 kişi bir araya geldiğimizde partimizin propagandasını yapacağız.  Yerelde ve genelde birinci parti olacağız. Buna herkes inansın. Teşekkür ederim.

 




DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK