SELÇUK ÖZDAĞ´DAN BASINA SALDIRIYA TEPKİ

SELÇUK ÖZDAĞ´DAN BASINA SALDIRIYA TEPKİ

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Turgutlu´da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan battı-çıktı ve yağmurlama suyu hattı kazı çalışmasında yaşanan göçükte 1 işçinin yaralanması ve sonrasında yaşanan hadiseleri haber yapmak i

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Turgutlu´da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan battı-çıktı ve yağmurlama suyu hattı kazı çalışmasında yaşanan göçükte 1 işçinin yaralanması ve sonrasında yaşanan hadiseleri haber yapmak isteyen basın mensuplarının uğradığı saldırıyı kınadı.

Turgutlu´da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan battı-çıktı ve yağmurlama suyu hattı kazı çalışmasında yaşanan göçük hadisesini haberleştirmek isteyen basın mensuplarının uğradığı saldırıyı. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ kınadı. Tepkisini Manisa´nın Köprübaşı ilçesinde Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ile Köprübaşı Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ?Terörle Mücadelede Basının Önemi? isimli panelde dile getiren Özdağ, yaşanan hadisede basın mensuplarına saldıranlara karşı hukukun gereğini yapması gerektiğini savundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´ın saldırı olayını ve basına engeli kınadığı ifadeleri şöyle; ?Turgutlu´da bir köprü çalışması devam ediyor ve dolayısıyla trafik sıkışıklığı meydana geliyor. O çalışmada trafikte seyir eden diğer vatandaşlarımızla saatlerce trafik kuyruğunda beklemek zorunda kalıyoruz. O çalışmanın devam ettiği mahalde yine hadise yaşandı ve bir işçimiz toprağın, göçüğün altında mahsul kaldı. Bunu bir gazeteci arkadaşımız fotoğraflayıp haber yapmak isterken sert bir müdahaleyle karşılaşmış. Daha sonra bir başka gazeteci arkadaşımız yine haberleştirmek istemiş o basın mensubu da aynı sert bir müdahaleyle karşılaşmış. Her iki gazeteciye de saldıranları esefle kınıyorum. Gazeteciler hür olmalı ve özgür bir şekilde mesleklerini icra etmelidirler. Kişiler yanlış yapmışlarsa özür dilemeyi bilmelidirler. O nedenle firma yetkililerini özür dilemeye davet ediyorum. Basın mensupları da bu konu hakkında sessiz kalmayarak gündeme taşımalıdırlar. Gerekeni de hem hukuk, hem medya hem de kamuoyu yapmalı.?


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK