SELEZNYOV, T. M. AKHİSARSPOR´DA

SELEZNYOV, T. M. AKHİSARSPOR´DA

Süper lig temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, sezonun ilk yarısında Kardemir Karabükspor forması giyen Yevhen Seleznyov´u kadrosuna kattı.

Süper lig temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, sezonun ilk yarısında Kardemir Karabükspor forması giyen Yevhen Seleznyov´u kadrosuna kattı. Akhisar Yılmaz Atabarut Tesislerinde Akhisarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Kulüp yöneticileri Süleyman İşçi, Zekeriya Güneş´inde yer aldığı törende Yevhen Seleznyov, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yevhen Seleznyov, yeşil-siyahlı takımda 21 numaralı formayı giyecek.

Seleznyov, ? Buraya Geldiğim İçin Çok Mutluyum?

Sözleşme sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan yeni transfer, Akhisarspor´a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Seleznyov, ? buraya geldiğim için çok mutluyum, ilk önce Karabük´e gelmiştim. Burada olmaktan mutluyum. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Hocamızın ne istediğini biliyorum. Daha önceden çok iyi bir futbolcuydu kendisi. Başkanında methini çok duydum herkesten, çok iyi bir insan olduğunu fakat kendisini tam olarak tanıma fırsatım olmadı. Transferimde de çok yardımcı oldu. Her zaman gülümsüyor. Her zaman çok sıcakkanlı biri? dedi. Teleset Mobilya Akhisarspor´da kaç numaralı formayı giyeceği ile ilgili soruya Seleznyov, ? Normalde 11 numarayım. Milli takımda daha önceden 21 numaralı formayı giydim. Bu yüzden 21 numarayı düşünüyorum. Eşim de 21 numaralı formayı giymemi istiyor. Normalde 11 numara benim uğurlu numaram. Ama 21 de benim için o kadar da anlamlı? şeklinde konuştu. İkameti ile ilgili yöneltilen soruya Ukraynalı Yıldız, ?İzmir´de ikamet edeceğim. Karabük´te biraz bunalmıştım. Bu yüzden daha büyük yerde yaşamayı düşünüyorum? açıklaması yaptı. Futbolculuk kariyeri ile alakalı soruya, golcü futbolcu, Shakhtar akademisinde başladığı futbola, Shakhtar ve Dnipro, daha sonra yeniden Shakhtar forması giydiğini Türkiye´ye transfer olarak Karabükspor formasını giydiğini söyledi. Türkiye Süper ligini değerlendiren Seleznyov, ?Türkiye´de iyi bir seyirci topluluğu var. Futbola ilgi de yoğun. Her maç benim için ayrı bir heyecan ve iyi bir atmosfer oluyor? ifadelerini kullandı.

Eryüksel, ?Transfer Çalışmalarımız Devam Ediyor?

İmza töreni sonrasında takımla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, ?şu anda Hora ile Emnes´e takım bulabilirseniz serbestsiniz, dedik. Onların yerine Seleznyov ile başladık. İnşallah, bizde başarılı olacak. Kendini ispat etmiş bir futbolcu. 7 tane kupa kaldırmış. Tabi 2,5 yıllık, 1 yılı opsiyonlu sözleşme imzaladık. Bizde faydasını göreceğiz. Hayırlı olur inşallah şehrimize, takımımıza ve kulübümüze. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 1´inci ve 2´inci bölgelere transfer yapacağız. Olursa bir de kanat oyuncusu alacağız? dedi.




OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI