KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

SEVDAMIZ RESİM 2019 SERGİSİ AÇILDI

SEVDAMIZ RESİM 2019 SERGİSİ AÇILDI

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde hizmet veren Saadet Atalı ve öğrencilerinin ?Sevdamız Resim 2019? isimli sergi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde hizmet veren Saadet Atalı ve öğrencilerinin ?Sevdamız Resim 2019? isimli sergi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı.

Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu ve Sanat Atölyeleri Sorumlusu Umut Ak´ın katılımı ile açılan sergide öğrencilerin tüm hünerleri sergilendi. 5 yıldır Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde eğitim verdiğini hatırlatan Resim Öğretmeni Saadet Atalı, ?bütün duygularımızı yansıtmaya çalışıyoruz, sizlerin gelmesi ile bu sergideki resimler çok daha fazla değer kazanıyor. Ayrıca bu güzel serginin yapılmasında emeği geçen değerli öğrencilerimi kutlamak istiyorum, hepsine teşekkür ediyorum? dedi.

Öğrenciler adına söz alan Emekli Matematik Öğretmeni Tülay Tanrıkulu, ?Bizler resim yapmaya amatörce başladık, gelişimimizi gördükçe atölyelere daha istekli olduk. İnsanlara, doğadaki renklere gün batımına, denize, etrafımızdaki her şeye farklı gözlerle bakmaya başladık. Güzel bir ortamda özgürce sevdiğimiz işi yaparak mutlu olduk. Yakın dostluklar kurduk, acılarımızı, dertlerimizi rahatsızlıklarımızı unuttuk. Emek verdikçe daha güzel eserler ortaya çıkardık. Emekli bir öğretmen olarak eğitimimizde ve yaşamımızda mutlu olmak için sanatsal etkinliklere yer vermemize yetenekli çocuklarımıza destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle bize bu ortamı sağlayan belediyemize, sevgili öğretmenimize ve canım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI