Şölen Havasında Kongre? M.H.P´de Uğurlu Yeniden Başkan?

Şölen Havasında Kongre? M.H.P´de Uğurlu Yeniden Başkan?

Mehterhan bandosunun gösterileriyle ve pilav hayrıyla başlayan kongre beklenenlerin aksine tam bir dostluk havasında geçti.

Mehterhan  bandosunun gösterileriyle ve pilav hayrıyla başlayan kongre  beklenenlerin aksine tam bir dostluk havasında geçti. İki ayrı listenin mücadelesinde eski milletvekili Ahmet Orhan kongrenin divan başkanığını yaptı. Ahmet Orhan yaptığı konuşmada  ?Bugün Türkiye´de demokrasi toyu var. 41 ilde ve 39 ilçede kongreler yapılmaktadır. Bu aziz vatanın  milliyetçi harekete ihtiyacı vardır? diyerek Kasım seçimlerinde 2.sıradan aday olan Osman Oktay´ın seçilememesinin sitemini belirtti. ?Bunu düşünmemiz gerekir ve kendimizi gözden geçirmemiz gerekir? diye seslendi.

İlk Söz Fatih Bilgen´in Oldu.

Daha sonra faaliyet raporu ve mali rapor delegeler tarafından kabul edildi ve adayların konuşmasına sıra gelince divan başkanı genç başkan adayı Fatih Bilgen´e ilk söz hakkını verdi. Bilgen şimdiki yönetimi eleştirdiği konuşmasında; ?partimiz yıllardır bir bütün olamamıştır. Bu kutlu davaya gönül veren yüzlerce arkadaşımız benim adamım senin adamın diye ötekileştirilerek partimiz kan kaybı yaşamıştır. Ekip çalışması sağlanamamıştır, şekilcilikten öteye geçilememiştir. Kendi aramızdaki kısır çekişmeleri maharet sayarak her ortamda birbirimizin dedikodusunu yaptık. Ona az ülkücü buna çok ülkücü diyerek ülkücülük kilo ile ölçmeye kalkışıldı ve artık bu gidişata dur demenin günü gelmiştir?dedi.

Çok Çalışıp, Kendimize Yastığı Haram Kılacağız?

Bilgen sözlerine şöyle devam etti. Kimseyle didişmeyeceğiz, inat etmeyeceğiz. Öncelikle dürüst doğru ilkeli olacağız. Milliyetçi harekete hizmet için en iyi vizyona sahip olacağız. Topluma örnek ve önder olacağız. Hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Kendimize yastığı haram kılacağız. Ülkücü şehitlerin isimlerini tek tek sayarak ve merhum başbuğ Alparslan Türkeş´in  huzurunda söz veriyorum. Ezan susmayacak, bayrak inmeyecek, ülkücü hareket iktidar olacaktır. Bizler bunu başaracağız? dedi.   Bilgen konuşmasından sonra salondan uzun süre alkış aldı.

Uğurlu; Kendimi MHP´ye Adadım?

İlçe başkanı İbrahim Uğurlu kürsüde daha çok duygusal bir konuşma yaptı. Uğurlu konuşmasında;?İlçe yönetim kurulu olarak ve şahşım olarak her zaman milliyetçi harekete hizmetimiz devam edecektir. Bu davanın yılmaz savunucusuyuz. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Benim için ülkücü hareketin içinde bulunmak ve onun mücadelesini vermek  en büyük şereftir.?diyerek kendini MHP´ye adadığı mesajını verdi.

 Kazanan MHP Olacak?

Kongrede kazananın MHP olacağını kaydeden uğurlu; ?9 ışık hep yanacaktır. 3 hilal bayrağımız hep dalgalanacaktır. Gün kucaklaşma günüdür. Ülkücü davamızda, bu mukaddes davamızda ülkemiz için mücadele eden ve şehit olan,  aziz şehitlerimizin ruhu da buradadır. Şeyh Edebalı´nın, Fırat Çakıroğlu´nun da, merhum başbuğumuz Alpaslan Türkeş´in ve ulu önder Atatürk´ün de ruhu buradadır, konuşması sıksık alkışlarla kesilen uğurlu yerel ve genel iktidar en büyük hedefimizdir?dedi. 

Anam, Babam, Kardeşlerim Sizsiniz?

Konuşmasının sonunda salondakilere benim anam da babamda vefat etti. Benim anam da babam da kardeşlerimde sizlersiniz? dedi. Duygu yüklü bir konuşma yapan Uğurlu konuşmasının sonunda ayakta alkışlandı.

Uğurlu 326 Geçerli Oyun 229´unu Aldı

Divan başkanı Ahmet doğan her iki adayla birlikte  delegeleri selamladı ve seçimlere geçildi. 400 delegeden 41 kadın delege olmak kaydıyla 331 delege oy kullandı. 326 oy geçerli sayılırken 5 oy geçersiz sayıldı. Geçerli 326 oyun 229  unu ilçe başkanı İbrahim Uğurlu´nun listesi alırken Fatih Bilgen´in listesi 97 oyda kaldı. Böylece başkan İbrahim Uğurlu tekrar güven tazeleyerek ilçe başkanlığına seçildi.

 


Haber Kaynak : semih gürmen


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ