GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Sosyal Doku Projesi Hız Kesmiyor

Sosyal Doku Projesi Hız Kesmiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışma ve hizmetlerini anlatmak, vatandaşların talep ve şikayetlerini Büyükşehir Belediyesine uğramadan toplamak ve bunları bir veri altında toplayarak Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini programlamak amacıyla oluşturula

Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışma ve hizmetlerini anlatmak, vatandaşların talep ve şikayetlerini Büyükşehir Belediyesine uğramadan toplamak ve bunları bir veri altında toplayarak Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini programlamak amacıyla oluşturulan Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesi´nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

         Manisa Büyükşehir Belediyesinin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü Sosyal Doku Projesi, yoğun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal Doku Projesiyle oluşturulan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşı kapı kapı gezerek sorunlarını dinliyor, çözüm amacıyla kayıtlara alıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesi´nde vatandaşın sorunlarını dinledi. Sosyal Doku ekibine Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkan Vekili Harun Yıldız ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti.

Beyoba Sakininden Sevgi Seli

         Beyoba Mahallesi´nde yaşayan 75 yaşındaki Esma Özalım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ü çok sevdiğini ifade ederek, mahallesine yapılan hizmetler için teşekkür etti. Kendi elleriyle diktiği çiçeğini Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e hediye edilmesi için sosyal doku personellerine teslim eden Esma Özalım, Manisa Büyükşehir Belediyesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”