ŞÜKRAN FÜZÜN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞÜKRAN FÜZÜN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisi ´de Akhisar Belediye Başkan aday adaylığını N. Şükran Füzün açıkladı.

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisi ´de Akhisar Belediye Başkan aday adaylığını N. Şükran Füzün  açıkladı. N. Şükran Füzün ´in aday adayı açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları başkanı Gençlik Kolları Başkanı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan aday adayları ve partili üyeler katıldı. N. Şükran Füzün  aday adayı açıklamasından ilk olarak kısa bir konuşma yapa İlçe Başkanı İbrahim Sayından sonra konuşan Akhisar Belediye Başkan Aday  adayı N. Şükran Füzün  yaptığı açıklamada şöyle dedi.
?Sayın İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerim, Sayın Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kurulu , Sayın Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetim Kurulu, Sayın Belediye Meclis Üyelerim, Sayın Mahalle Temsilcilerim, Muhtarlarım, Teşkilatımızın Kıymetli Delegeleri ve  Üyeleri  STK Temsilcileri Kıymetli Misafirler, Hanımefendiler, Beyefendiler kıymetli Akhisarlılar  ve Saygı Değer  Basın Mensupları hepiniz  Hoş geldiniz.

Bugün burada hepinizin huzurunda olmak takdir edersiniz hiç kolay olmadı.

Yaradılışta Allah´ın kadına baş ettiği nimetlerle yüzyıllarca elinden alındı dini İslam´ın nuru kainatı aydınlattığında kadınlar Özlük haklarına tekrar kavuştu . Bu hakları toplumumuzda yaşayan kadınların kullanması ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün bize verdiği seçme ve seçilme hakkıyla mümkün oldu. Lâkin bu yine bizlerin bu hakları kullanmasına  yetmedi bizi sınıf sınıf bölmeye çalıştılar görünüşümüze göre sen okursun sen okuyamazsın sen çalışırsın sen çalışamazsın dediler. Bu mücadelenin tamamında kadınların yanında duran bütün kocaman yürekli  kahramanlara ulu Önder Atatürk´e bugün şehirlere kadın eli değmeli  diyerek önümüzü açan Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

İbni Haldun der ki; coğrafya  kaderdir. Benim kaderim bu topraklarda yazıldı. Allah´ım Akhisar´da doğmayı büyümeyi gülmeyi koşup oynamayı bisikletten düşüp ağlamayı nasip etti. Akhisar bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir.

Merkez Çarşı esnaflarından Elektrikçi Hacı Tarık´ ın kızı Fatih Füzün´ ün eşiyim. 3 evlat sahibiyim.

 2010 yılından beri şehrimizde farklı sektörlerde iş hayatıma devam etmekteyim. 2012 yılında TOBB kadın girişimciler temsilcisi seçildim. O günden beri kadın girişimciliğinin arttırılması, girişimciliğin teşvik edilmesi ve yeni istihdam alanlarının açılması konusunda birçok projeye imza attım. Bunun yanında toplumdaki dezavantajlı grupların, avantajlı hale dönüştürülmesi konusunda gönüllü olarak çalışmalarıma devam etmekteyim.

2014 yılında Akhisar Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim. Teşkilatta tanıtım medya sorumlusu olarak görev aldım. Teşkilatta bulunduğum süre boyunca 109 mahallenin tamamı ile bire bir temas imkanı buldum. Bu görev süresince 2 genel seçim ve 1 referandumda teşkilâtımızla birlikte bana verilen tüm görevleri yerine getirmeye çalıştım.

Her kademesinde hizmet vermekten şeref duyduğum Ak Partinin bugün belediye başkanlığına aday adayı oluyor olmak benim için tarifimi mümkün olmayan bir mutluluk. Yaşadığımız bir başka mutluluk da kimsenin Adayı olarak anılmadan sonuç ne olursa olsun hiçbir makam mevki beklemeden Teşkilatın bağrından çıkan bir aday Adayı olmak en önemlisi de  Akhisarlının Adayı olmaktır.   

Ak Parti her daim ilklerin partisi olmuştur. Salih Hızlı Başkanımızla Akhisar´ımızda 3 dönem üst üste belediye başkanlığını kazanan teşkilatımız şimdi de başka bir ilki gerçekleştiriyor. Eğer bu görev bize nasip olursa teşkilâtımız ilk kez bir kadın başkanı adayı çıkarmış olacak. Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın söylediği gibi artık bundan sonra şehirlerimize kadın eli değecek.

Belediyecilik dediğimizde aklımıza gelen ne diye sorulduğunda gönül belediyeciliği yapmaya talibiz.. Bizim için önemli olan geleceğe yeşil ve huzurlu bir  şehir bırakmak. 

?Kimlikli Şehirler? kavramından yola çıkarak tıpkı Türkiye´nin 2023 hedefleri gibi; Akhisar´ın kendine özel 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymak, mekansal, sosyal, çevresel ve kültürel açıdan büyüme stratejilerini ve politikalarını masaya yatırmak , şehrimizin sürdürülebilir ve insan merkezli bir bakış açısı ile geleceğe taşınmasını sağlayacağız.

Akhisar tüm medeniyetlerin kavşağında bir memleket amacımız şehrimize dışarıdan yatırımcı girişimci işadamları iş kadınları çeke bilmek  ekonomimizi güçlendirerek gençlerimize ve kadınlarımızı iş hayatının içine çekebilmek onlara yeni iş ve istihdam sahaları açabilmek asli görevimiz olacaktır. Bunu yaparken de, pusulamız ortak akıl olmalıdır.  Akhisar´ımızın  en çok ihtiyacı olan şey iyi niyetli güzel insanların ortak bir akılla bir hedefe kitlenmesidir. İş hayatının içinden gelen bir kardeşiniz olarak yapmamız gerekenlerin farkındayız. Yol yaparım, çöp toplarım, kanalizasyon yaparım demek bizim işimiz değil, bunlar bizim asli görevlerimiz. Biz şehrimizin çocukları için gençleri için, kadınları için, erkekleri için  ne yapabiliriz derdindeyiz. Şehrimizde  gönül köprüleri kuracağız... Halka yakın dürüst çalışkan olmak bizim şiarımız...

Sevdiğine bir gül ver demiş şair, veremiyorsan gülüver. Bu şehirde gülümseyen insanların sayısını daha da arttıracağız. Bizler hem ŞEHRİMİZİ HEM GÖNÜLLERİ İNŞA ETMEYE TALİBİZ. Bu dava uğruna bu şehir uğruna gece gündüz demeden çalışacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Kader gayrete aşık derler. Gayret edeceğiz ve Akhisar´ın Kaderi huzurlu ve yeşil bir  Şehir Olmak olacak inşallah . Bu yolda yürürken en büyük moral kaynağımız ve destekçimiz çok kıymetli Akhisarlılar yani sizler olacaksınız. Hayallerimiz büyük bunları gerçekleştirmek için Allahın izniyle kendimize ve ekibimize olan güvenimiz tamdır.

Bunları yaparken de pusulamız ortak akılla pozitif enerjimizi şehrimizin her yerine yayabilmek olacaktır.

Tüm aday adaylarına başarılar dilerim. bu bizim açımızdan kesinlikle bir yarış değildir.  Rabbim Akhisar´ımız için hangi aday daha hayırlı olacaksa bu görevi ona nasip eylesin.  Bugün bu anı bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIYAN ARAÇLAR DENETLENDİ

İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI MANİSA GÜVEN HUZUR UYGULAMASI

MODİFİYELİ ARAÇ DENETİMLERİ SÜRÜYOR

AKHİSAR’DA SAHTE ZEYTİNYAĞI VE GÜBRE OPERASYONU

EMNİYETTEN OTOBÜSLERE YÖNELİK DENETİM

EMNİYETTEN YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA ÖZEL DENETİM