SÜLEYMANLI MAHALLESİ´NE YENİ İÇME SUYU ARITMA TESİSİ

SÜLEYMANLI MAHALLESİ´NE YENİ İÇME SUYU ARITMA TESİSİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, 400 bin TL yatırım bedeliyle Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesi´nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisini faaliyete aldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 400 bin TL yatırım bedeliyle Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesi´nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisini faaliyete aldı. Tesiste günde 960 ton su arıtılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı içme suyu için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, mahallelere içme suyu arıtma tesisleri kazandırılıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar´ın Süleymanlı Mahallesi´nde de 400 bin TL yatırımla inşa edilen içme suyu arıtma tesisi faaliyete alındı. Günde 960 ton içme suyu arıtılan tesis ile mahalle sakinlerinin daha sağlıklı su tüketmesi sağlandı.

?Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz?

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Akhisar´ın Süleymanlı Mahallesi´ne yapılan içme suyu arıtma tesisinden dolayı memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Cemali Merter, ?Mahallemizde musluklardan akan içme suyunda sıkıntılar vardı. Sağ olsun MASKİ bu sorunumuzu ortadan kaldırmak için mahallemize arıtma tesisi kurdu. Tesis faaliyete alındıktan sonra musluklarımızdan akan sudan çok memnunuz. Mahalle sakinlerim ve şahsım adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.                  


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK